Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pasi kezdeményez beszélgetést a szexről egy női barátjával úgy hogy nem akar semmit?
Tehát csak volt kb három kérdése ezzel kapcsolatban?
Mert akkor tök értelmetlen ebbe belelátni bármit is.
Most érted..kíváncsi volt egy olyan dologra, amit csak nő tudhat, mégis kit kérdezne meg ha nem a haver nőjét? Gondolom akikkel beszélt erről korábban nem voltak vele olyan szoros viszonyban, hogy válaszoljanak neki rendesen, mert esetleg ez már sokaknak intim téma. Ha tovább lépett miután válaszoltál, akkor ennyi is volt.
Két felnőtt ember között a szex is lehet téma, ne gondold túl. Ez a kérdés amúgy is olyan, mintha egy másik nő miatt kérdezné.
Ha akarsz tőle valamit hajts rá te.
Vannak olyan jó nő barátaim, akik nagyon közel állnak hozzám, és beszélünk szexről. Szerintem nem ciki, mindenki szexel. Olyannal nem erőltetem, akiről tudom, hogy nem úgy vélekedik róla, ahogyan én.
Ettől függetlenül nem akarok tőlük semmit, és fordítva is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!