Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találtál a legmeglepőbbnek a szexben amikor legelőször csináltad?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 10:48
11/19 anonim válasza:
Anál és fisting. Azt hittem, ezeket nehéz lesz befogadnom, de a srác ügyes volt, nagyon finoman csinált mindent, szinte észre sem vettem, hogy megtörténtek.
12/19 anonim válasza:
Azt, hogy meg voltam győződve, annyira izgulok, hogy vagy fel se áll vagy ha fel is áll, elsülök hamar.
Szerencsére, egyikkel sem volt gond és azóta sincs.
13/19 anonim válasza:
Elsőre azt hittem szét szakadok (nagy mérettel vesztettem el). Aztán rájöttem, hogy ez nem olyan, mint a filmekben. Nem 2 csók, szemezés és egyből orgazmus. 😂 Vagy az utána lévő cuki összebújást megelőzi egy pisi vagy fürdés
14/19 anonim válasza:
Nekem a mai napig meglepő , hogy az első szeretkezésem, nem percekig tartott,és tudtam figyelni a partneremre is!
15/19 anonim válasza:
Azt, hogy milyen hamar vége lett. :-))
16/19 anonim válasza:
Az, hogy milyen ronda a pénisz xDDD
Bocsi srácok, heteró vagyok, imádlak titeket, de mai napig úgy gondolom hogy nagyon ronda egy szerv (nem mintha a punci szebb lenne :D )
17/19 anonim válasza:
Mi benne a ronda? Szerintem mind a kettő szép a maga módján. F
18/19 anonim válasza:
Kettő dolog lepett meg. Az első, hogy nehéz volt beletalálni a punciba.
A második, hogy sajnos nem úgy van az, hogy vége aztán összebújás.
19/19 anonim válasza:
Érzelmileg úgy túltelítődtem hogy 2x is elsirtam magam közben. Elég meglepő? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!