Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet az orgazmust...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az orgazmust visszatartani?

Figyelt kérdés
Nagyon sok férfi mondta nekem hogy rémesen visszataszító ahogy élvezek és mindig elment a kedvük a szextől, hogyan tudnám visszatartani az orgazmust? Igazából eddig is már eléggé elfojtottam magamban, de szeretném ha élvezné velem az együttlétet a leendő párom, nem szeretném hogyha visszataszítónak gondolna. Az orális szexet már rég csak adom, így kisebb a lehetőség az orgazmusra, de vannak más ötleteitek? 27N

2021. jan. 11. 16:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%
Gondolj közben Zámbó Árpira.
2021. jan. 11. 18:16
 22/28 anonim ***** válasza:
81%

Az eddigi barátaiddal van baj, nem veled. Legyél önmagad, ne tartóztasd magad, nem ezt érdemled.

Hangos vagy? Na és? Van veletek más a lakásba? Ha nem akkor meg ne zavarjon

2021. jan. 11. 18:30
 23/28 anonim ***** válasza:
84%
Bárcsak ilyen barátnőm lenne, mint te.
2021. jan. 11. 18:52
 24/28 anonim ***** válasza:
23%
Ez hülyeség. A kérdező szerintem soha nem volt még pasival, azért aggódik. Én szívesen lecsekkolnám az arcát,mikor élvez
2021. jan. 11. 19:13
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Bár el tudnék menni, nem még visszatartsam
2021. jan. 11. 23:08
 26/28 anonim válasza:
100%

Szerintem nem jól közelíted meg a dolgot. Ahogy a többiek is mondják, tök jogosan, megérdemled hogy orgazmusod legyen. Annyi neked is jár a párodtól amit te is meg adsz neki.

Most képzeld el hogy a következő barátodnak ugyan olyan fontos leszel te mint neked ő. Képzeld el hogy szerencsétlen megpróbál kielégíteni de te nem hagyod, neked jó szex ahol nem élvez el a párod? Jó esetben neki sem.

Hidd el hogy az senkinek nem jó ha hagyod magad kihasználni

2021. jan. 12. 02:14
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem létezik olyan, hogy visszataszitó valaki élvezés közben... Szimplán segfejekkel volt dolgod eddig és nem is szerettek téged...

Ha gondolod írj rám és segithetek beszélgetéssel.

2021. jan. 12. 05:51
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne tartsd vissza az orgazmust, inkább keress egy olyan partnert, aki nem ilyen korlátolt.
2021. jan. 12. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!