Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben más leginkább egy 18 és egy 40 éves nő teste meztelenül?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 16:44
11/20 anonim válasza:
#10 azt elhiszem, hogy élvezed ;)
12/20 anonim válasza:
#11 igen nagyon, bár eleinte nagyon zavart, aztán, amikor először elvörösödött az egyik pénztáros onnantól, már nem. ;)
13/20 anonim válasza:
#12: nem semmi jelenet lehetett :D
14/20 anonim válasza:
A nő kétszer hal meg. Először amikor megöregszik, ez kB 40 után jön. Aztán másodszor amikor tényleg meghal. Egy 40 éves nő már a csúcson túl van.
15/20 anonim válasza:
#13 igen az volt, nagyon zavarba jött. :D
16/20 anonim válasza:
#15: látnom kellett volna... :D
17/20 anonim válasza:
#16 hidd el sokan látták, mások is voltak ott. Volt, aki szintén nevetett ezen. És volt ettől is durvább.. ;)
18/20 A kérdező kommentje:
Légyszives privátban beszélgessetek, mert ez engem nem érdekel, és a kérdésemhez sem releváns
2021. jan. 11. 20:37
19/20 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy hogy milyen 40 éves! A legtöbb szottyadt már! Sokkal korábban is, nem hogy 40 évesen! De ismerek olyat, aki 40 évesen sokkal jobb kívánatosabb mint az összes nő 99,99%-a! Persze külföldi farkat kerget, mióta nem találkoztunk... 2 hónapja. Majdcsak látom még..
20/20 anonim válasza:
Tényleg egyénfüggő. Láttam már olyan 40 éves nőt akit jóval idősebbnek gondoltam de pl anyósomnak 50 évesen is olyan teste van mint egy 20 évesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!