Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves pasi tényleg nem képes már a szexre?
60 évesen talán, de sokan még akkor is fickósak.
Egy negyvenes még bőven kemény.
Igen már csak húszévesekre áll fel!
Van itt doktornéni?
Az én barátom 39 és sajnos vannak gondok... Bár szerintem ő alapból nem egy szexuális túlfűtött típus, pedig sportol rendesen, nincs elhízva, eléggé aktív.
De volt ugyanilyen korú pasival is solgom, ő már a liftben a szoknyam alatt matatott, ha nem volt ott más rajtunk kívül. Egy egyszerű vacsorát nem tudtam összedobni, mert már a konyhapultnak támasztva hatolt belém hátulról. Szóval nem mérvadó, hogy egy bizonyos korban milyen állóképességgel bír egy ferfi, merr nagyon változó. Amúgy nekem mindig a 40 körüliek jöttek be korábban is, pedig most is a 20-as éveimben járok még.
Egyénfüggő, de azért nagyon nagy többség képes, sőt. Azt elhiszem, hogy mondjuk 60 körül már többen kevesebbet szexelnek, de 40 év az semmi.
Egyébként a párom idén lesz 40, (én 35 vagyok), majdnem mindennap vagyunk együtt, igényeljük mindketten. A potenciával semmi gond, épp ellenkezőleg. Annyi, hogy egy hosszabb menet után ki vagyunk dögölve piszkosul.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!