Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves pasi tényleg nem képes már a szexre?
Figyelt kérdés
csak mert kérdéseknél olvasok ilyeneket: "puhos teste van egy 40-es pasinak már és felsem áll neki,meg potencia gondjai vannak."2021. jan. 2. 16:15
11/15 A kérdező kommentje:
ma 16:50
Véleményem szerint sok kérdésnél nagy utálattal vannak a 40-es pasikra ha ő 20 éves lányal van együtt..
2021. jan. 2. 20:12
12/15 anonim válasza:
Biztos!
A párom a szteriodokkal elcseszte magát,6 hónapja nem szexeltünk!!
Egyszerüen nem akarom elhinni hogy nem kívánja a szexet de azt se hogy lecumizzam!!
Ezt hogy lehet helyrehozni?
Vahy ha ez így marad kell hogy lépjek mert én viszont 38 vagyok és vagyom a szexre nem kicsit
Igaz meghíztam kicsit de attól még vágyom rá
13/15 anonim válasza:
Volt dolgom 40 évessel..Maradok a 25-30 között..
15/15 anonim válasza:
Ugy megbaxlak hogy össze xarod magad. 40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!