Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha megcsaltam a pasim és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsaltam a pasim és lebuktam, az jó, ha én is megengedek neki pár megcsalást?

Figyelt kérdés
Akkor kvittek lennék.

2021. jan. 11. 13:25
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Konnyen megallapodtam eddig is. Hosszu evekre. Ettol megkivanhatom a szexet ha egy normalis sraccal kettesbe maradok
2021. jan. 11. 17:17
 32/44 anonim ***** válasza:
95%
"Ettol megkivanhatom a szexet ha egy normalis sraccal kettesbe maradok" Ez így van. Sokakkal előfordul és ilyenkor derül ki, hogy normális nő vagy vagy egy krva. Te az utóbbi vagy. A szakítást nem tudod elkerülni és ez így van jól.
2021. jan. 11. 17:55
 33/44 A kérdező kommentje:
Akkor ez másokkal is megtörténik, akkor mégis kit kellett volna tennem ilyen szituban? Megbántam. Mit csináljak még?
2021. jan. 11. 18:08
 34/44 A kérdező kommentje:
28 évesen kívánom a szexet, hiba volt
2021. jan. 11. 18:10
 35/44 anonim ***** válasza:
97%

#34 ne kezd el magadat sajnáltatni.

Nem az volt a gond, hogy megkívántad a szexet, nem is az, hogy mással. Ez természetes dolog.

Tulajdonképpen még az sem probléma, hogy lefeküdtél valaki mással.

Ott hibáztál, hogy a partnered beleegyezése és tudta nélkül tetted meg.

Hogy mit kéne tenned, szerintem:

A jelenlegi kapcsolatodnál fogalmam sincs, öszintén szólva szerintem veszett ügy és erröl csak te tehetsz.

Ami a jövöt illeti... A 21. százasban élünk, már rájöttünk, hogy a monogám kapcsolatok nem valók mindenkinek. Simán lehetm hogy neked olyan kapcsolat való, ahol rendben van, hogy másokkal szexeltek. Nagyon fontos viszont, hogy ezt meg kell beszélni. Ha megbeszéltétek, hogy rendben van másokkal a szex, akkor az már nem is megcsalás. De kérlek könyörgök, még az elött beszéld meg a pároddal, mielött megteszed. Mindegy, hogy egy kapcsolat nyitott-e vagy sem, a bizalom a legfontosabb.

tldr;

1. beszéljetek sokat

2. legyél öszinte

3. Tartsd be mindíg a szabályokat

4. Ne felejtsd el, hogy a szabályokat ti ketten szabjátok

2021. jan. 11. 19:00
 36/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom az menne e hogy a pasim is szexel másokkal, hogy küzdjem le a saját önzőségem? Nincs olyan pasi, akinek elég vagyok csak én, a hibáimmal együtt? Vagy azok milyen pasik?
2021. jan. 11. 20:51
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Ahha. Szóval fordítva már nem tetszik. Istenem de szánalmas vagy...
2021. jan. 11. 21:08
 38/44 anonim ***** válasza:
96%
Miért kivántad meg mással? A változatosság kedvéért vagy otthon nem elégítenek ki rendesen, rendszeresen?
2021. jan. 11. 21:16
 39/44 anonim ***** válasza:
97%

Ahogy az öreg paraszt mondja:

"Ha belelépek a csizmámmal a tehénsz*rba -hát lemosom, és minden rendben van. De ha a tehén belefosik a csizmámba -hát a csizmát azonnal elhajítom"

...ha érted mire gondolok.

Igen, velem is megesett, hogy "jaj a Gyuri, úgy megkívántam"

-hát akkor jól van, takarodj hozzá. Összekészítettem két szatyorba a cuccodat (tényleg nem volt sok neki nálam), és csukd be az ajtót kívülről. Többé ne lássalak!

...csak hogy a lelkébe marjak, ezek után kétszer "megvolt" a húga.

...tudom, ez utóbbival k* szemét voltam.

2021. jan. 11. 21:27
 40/44 anonim ***** válasza:
95%
Nem lesz tul hosszu kapcsolat.
2021. jan. 12. 01:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!