Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsaltam a pasim és lebuktam, az jó, ha én is megengedek neki pár megcsalást?
#34 ne kezd el magadat sajnáltatni.
Nem az volt a gond, hogy megkívántad a szexet, nem is az, hogy mással. Ez természetes dolog.
Tulajdonképpen még az sem probléma, hogy lefeküdtél valaki mással.
Ott hibáztál, hogy a partnered beleegyezése és tudta nélkül tetted meg.
Hogy mit kéne tenned, szerintem:
A jelenlegi kapcsolatodnál fogalmam sincs, öszintén szólva szerintem veszett ügy és erröl csak te tehetsz.
Ami a jövöt illeti... A 21. százasban élünk, már rájöttünk, hogy a monogám kapcsolatok nem valók mindenkinek. Simán lehetm hogy neked olyan kapcsolat való, ahol rendben van, hogy másokkal szexeltek. Nagyon fontos viszont, hogy ezt meg kell beszélni. Ha megbeszéltétek, hogy rendben van másokkal a szex, akkor az már nem is megcsalás. De kérlek könyörgök, még az elött beszéld meg a pároddal, mielött megteszed. Mindegy, hogy egy kapcsolat nyitott-e vagy sem, a bizalom a legfontosabb.
tldr;
1. beszéljetek sokat
2. legyél öszinte
3. Tartsd be mindíg a szabályokat
4. Ne felejtsd el, hogy a szabályokat ti ketten szabjátok
Ahogy az öreg paraszt mondja:
"Ha belelépek a csizmámmal a tehénsz*rba -hát lemosom, és minden rendben van. De ha a tehén belefosik a csizmámba -hát a csizmát azonnal elhajítom"
...ha érted mire gondolok.
Igen, velem is megesett, hogy "jaj a Gyuri, úgy megkívántam"
-hát akkor jól van, takarodj hozzá. Összekészítettem két szatyorba a cuccodat (tényleg nem volt sok neki nálam), és csukd be az ajtót kívülről. Többé ne lássalak!
...csak hogy a lelkébe marjak, ezek után kétszer "megvolt" a húga.
...tudom, ez utóbbival k* szemét voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!