Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsaltam a pasim és lebuktam, az jó, ha én is megengedek neki pár megcsalást?
Figyelt kérdés
Akkor kvittek lennék.2021. jan. 11. 13:25
11/44 A kérdező kommentje:
Működött, én rontottam el a hülyeségem miatt
2021. jan. 11. 13:40
12/44 anonim válasza:
Pedig ha ő szakítani akar, akkor onnan nem lesz visszaút. Ha szeretett, akkor úgyse menne bele ilyen megcsalósdi buliba.
13/44 A kérdező kommentje:
A szakításba én nem akarok belemenni, múlt héten történ, vissza lehet csinálni! Valahogy
2021. jan. 11. 13:42
14/44 StevenUp válasza:
Ha működik egy kapcsolat akkor az embernek eszébe sem jut a félrelépés...
Ezért nevezik működő kapcsolatnak...
15/44 anonim válasza:
Ha ő nem akarja, akkor biztos hogy nem.
16/44 A kérdező kommentje:
Megkívántam a szexet mással, megesik, másoknál is történt ilyen és tovább léptek. Miert ne lehetne?
2021. jan. 11. 13:45
17/44 anonim válasza:
#13 Gondoltál volna erre azelőtt, hogy megcsalod, most vállald a következményeit, ha szakít, márpedig ha van esze, úgy kivág téged, mint macskát sz4rni, akkor azt kénytelen leszel elfogadni, és szembenézni azzal, hogy ezt igenis visszafordíthatatlanul eljátszottad. Remélem, megérte.
18/44 anonim válasza:
Próbáld meg, a többi rajta múlik.
19/44 anonim válasza:
Ha mindketten félre keféltek a másik tudtával és bele egyezésével, azt nyitott kapcsolatnak hívják. Van akiknél működik, van akiknél nem! Ezt nektek kell megbeszélni!
20/44 anonim válasza:
Mondjuk en meg tudnek bocsajtani, de ahhoz teperned kene, mondjuk parszor elhoznad vmelyik bevallalos baratnodet 3asra, meg bevallalnal olyan perverz dolgokat amiket elotte nem, akkor elgondolkodnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!