Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szóltok, miután megcsaltátok a párotokat, bevalljátok, aztán az csak legyint egyet és este ugyanúgy megqr? Ottó
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 09:17
1/11 anonim válasza:
Ottó nem totózik..
Azaz nem válogat....
Viccet félre téve..
Annak akkor már ugyan mindegy... :D
2/11 anonim válasza:
Hasonló történt nálunk. Hónapokkal később vallottam be. Nem intézte el egy legyintéssel, nagyon kivolt, de a szex az jó volt.
3/11 anonim válasza:
Sosem volt csajod Ottó,nem is lesz. Egy nő sosem vallja be,ha mégis,akkor már nem akar veled "qrni"
4/11 anonim válasza:
Én így voltam. Megcsalt a barátnőm. Bevallotta. Nem csináltam nagy ügyet. Mondtam hogy megbocsátott neki. Persze elkezdtem mellette randizni, mert nyilván nem maradok velem. De addig is míg nem találtam csajt, addig is használtam a kis kurvát. Nem érdekelt ha fájt neki vagy nem akart anált vagy seggből szájba dolgot. Tét nélkül úgy használtam ahogy éppen kedvem volt. Megismerkedtem egy kedves lánnyal, aztán mondtam neki hogy akkor holnap már nem szeretném a lakásomban látni. Mehet amerre akár. Nálam ez így volt.
5/11 A kérdező kommentje:
ez jó :D
én is pont így gondolom
2020. nov. 20. 10:53
6/11 A kérdező kommentje:
mit szólt a qurvi amikor kiraktad a szűrét?
érezte hogy elvesztetted iránta a lelkesedésedet?
2020. nov. 20. 10:57
7/11 A kérdező kommentje:
te szeretsz tátott szájjal szaladgálni a farok erdőben... majd jól bekapni...
olvasd el a többi hsz-t, ez most nagy pofára esés volt
2020. nov. 20. 10:58
8/11 anonim válasza:
#4 es vagyok. Mit szólt? Nem érezte, max annyit hogy durvább vagyok vele, és nem érdekelt élvezi e a szexetm nekem volt jó az volt a lényeg. Visítozott mikor kiraktam. De ez már csak ilyen.
9/11 A kérdező kommentje:
haha, ez nagyon jó... részletesebben kifejted?
mit visítozott? mondta hogy szeret stb.?
te meg mondtad, hogy de hát qva vagy megcsaltál stb.?
2020. nov. 20. 11:47
10/11 anonim válasza:
Elmondtam neki hogy nem tudtam megbocsátani, és nem szeretnék vele lenni, mert jött valaki akibe beleszerettem. Semmi durvaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!