Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? 12 éve házas vagyok, de a feleségem egyszer sem csinált orális szexet. Én is csak előjátéknak csinálhatom neki.
Még csak nem is érintette a szájával. Azt mondja nála ez elvi dolog, és nem csinálja.
Ritkán volt hogy fiatal csajjal találkoztam, azok meg készségesen lecumiztak, úgy hogy élvezték és szájba is ment a vége.
19!
Erre a rávezetésre kíváncsi lennék. Akár privátban.
Nem nyúlnék hozzá ehhez a "nőhöz", ez is elvi dolog. Vannak nekem is pontosan ugyanígy elveim. Nem és kész.
Tehát... mehet amerre lát.
Itt tényleg az a vicc, 12évig jó volt...most meg hirtelen fellázad a kérdező, a gyakori népéhez fordul, ahelyett, hogy felnőtt ember módjára megoldaná a dolgot...
Megcsalás: 👏 ehhez csak gratulálni lehet, jól megoldottad...
Vagy elfogadod továbbra is így, mert eddig is jó volt. Vagy veszel egy gerincet, kilépsz ebből a kapcsolatból, és keresel olyat, aki megteszi neked...
Nem kell ehhez diploma, hogy erre rágyere.
Mélytorkos szopatást neki, izomból!
Aztán vágd utánna a bőröndjét a kapuból!
Majd belejössz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!