Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? 12 éve házas vagyok, de a feleségem egyszer sem csinált orális szexet. Én is csak előjátéknak csinálhatom neki.
Még csak nem is érintette a szájával. Azt mondja nála ez elvi dolog, és nem csinálja.
Ritkán volt hogy fiatal csajjal találkoztam, azok meg készségesen lecumiztak, úgy hogy élvezték és szájba is ment a vége.
Igazad van, amit írtál, de nem tudtam ezt az elején ennyire. Ezt hosszú elmesélni. Szerelem volt, nem kérdeztem rá, stb.
Akkor ezt nem tartottam fontos dolognak, mert az emberi részével foglalkoztam csak.
Milyen válaszokra, megoldásra vársz? A feleségedet nem tudod rá kötelezni. Ha 12 év alatt nem tette, írhatunk itt bármit, nem fogod tudni rávenni. Azt sem kell írnunk, hogy járj el máshoz, hisz megteszed magadtól. Ezeken kívül milyen lehetőség lenne? Emiatt válás? Főleg ha jó a házasság. Marhaság lenne.
Mondjuk szerintem alap az orál, egyszerűen nem szabadna megvonni senkitől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!