Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? 12 éve házas vagyok, de a feleségem egyszer sem csinált orális szexet. Én is csak előjátéknak csinálhatom neki.
Még csak nem is érintette a szájával. Azt mondja nála ez elvi dolog, és nem csinálja.
Ritkán volt hogy fiatal csajjal találkoztam, azok meg készségesen lecumiztak, úgy hogy élvezték és szájba is ment a vége.
12év után ez eszedbe jutott?! Hát nem vagy valami gyors felfogású ezek szerint...
Ahhoz meg külön csak gratulalni tudok, hogy egy akkora szar vagy, hogy megcsalod emiatt...
Ahogy az elöttem szóló mondta...
A szexualitás, szex szeretete nem jelenti azt, hogy gerinctelen vagyok...
Képzeld, nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol már nem ugy ment a szex, mint az elején. Hiába szerettem, mivel a szex nem volt jó, tovább léptem, szakítottam, nem csaltam meg, mert nem vagyok akkora tuskó mint te. 9évem úszott el ezzel a kapcsolattal, lettem inkább egyedülálló anya. De legalább nyugodt lelkiismerettel tükörbe tudtam nezni...
Hozzáteszem az elején minden klappolt, az évek alatt laposodott el. Nálatok az asszony mégcsak zsábkamacskát sem árult, nem kellett meglepődnöd, főleg 12 év után, hogy hoppá, nekem ez hiányzik....
Erre nincs mentséged...
11 voltam.
En is tudom hogy rosszat csinálok, ezt nem kell itt bizonygatni. De nem kell itt mocskolni a másikat 11-es. Írd le normálisan amit gondolsz, és ne "szarozz" senkit.
Egyébkent nem most kezdett hiányozni ez a dolog, csak most írtam itt le.
De szarozok. Mert aki megcsalja a párját számomra nem más, mint egy jellemtelen szar ember..... ezen nincs mit szépíteni.
Ha nem birod a kritikát akkor meg ne írkálj ilyen oldalakra. Nem mindenki olyan mint te, hogy melléd álljon azt megveregesse a vállad, hogy ezaz, így tovább
11#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!