Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatban másoknak nem esik rosszul amikor a párja másnál alszik, vagy lemond egy közös programot hogy mással szexelhessen?
eleinte nem volt baj mert lehetett menni szórakozni stb.
mostanában sokat unatkozom és ezért közös programokat találok ki.
de sokszor van h inkább átmegy a szeretőjéhez. és mióta kijárási tilalom van, ilyenkor csak reggel jön vissza.. régen már éjfélkor vagy legkésőbb hajnalban itthon volt..
mióta ott alszik, elkezdtem féltékenykedni, és sz . rul esik
tudom hülyeség meg együtt mentünk bele ebbe az egészbe, de akkor is..
nekem is van szeretőm de vidékre leköltözött és csak nagyon ritkán találkozunk
korábban eljártam helyekre és nem volt ebből gond. most a bezárások miatt nincs hova mennem, megismerkedni se tudok másokkal, neten meg nem akarok, de igazából, már nem is érdekel annyira az egész, miután kipróbáltam a tindert (egyébként a férjem javaslatára), 3 rosszul sikerült randi után teljesen kiábrándultam az egészből
ő 2 nővel szokott találkozgatni, nincs ilyen problémája.
én nem bánom hogy másokkal van, meg nem lenne fair, ha most azt mondanám h nem mehet, csak mert nekem nincs senkim..
A nyitott kapcsolatoknak is vannak szabályai. Szerintem elsődleges szabálynak kell lennie, hogy a főkapcsolat az első. Abba kell mindenkinek a legtöbb idejét beletennie, abban vannak az érzelmek stb. stb.
Ha te azt érzed, hogy ez a nyitott kapcsolat csorbítja a rendes kapcsolatokat, akkor teljesen jogosan mondhatod neki, hogy gondolja ezt végig. Ha nem tesz eleget bele a főkapcsolatba, akkor jogosan kérheted emaitt számon és jogos, hogy szarul esik.
Persze javaslom, hogy te is keresgélj, de egyébként gondold végig, hogy amúgy mennyire vannak rendben a dolgok, mennyire erős a kapcsolat, mert ha a szeretők a ti kapcsolatotok kárára mennek, akkor nem biztos, hogy ez így hosszútávon működni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!