Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valamit rosszul csináltam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit rosszul csináltam?

Figyelt kérdés
Szóval röviden, egy ideje van buttplugom, de eddig csak egyszer próbáltam ki. Befelé viszonylag könnyen ment, de mikor végeztem, ki akartam húzni, és elég kellemetlen, majdhogynem fájdalmas volt. Ez csak megszokás kérdése, vagy valamit rosszul csináltam?

2021. jan. 10. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Használtál tisztességes mennyiségű síkosítót? Mert anélkül lehet kellemetlen.
2021. jan. 10. 16:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen használtam, és az elején nem is volt semmi gond
2021. jan. 10. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont inkább még szoknod kell 🙃🙂
2021. jan. 10. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Még az jutott eszembe, hogy víz vagy szilikon alapú volt a síkosító? Mert anális témához inkább a szilikonos ajánlott. Ha jól emlékszem akkor a víz alapú hamarabb felszívódik.
2021. jan. 10. 16:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem víz alapú, de majd megnézem. Egyébként én még arra gondoltam (nem tudom lehetséges-e), hogy nem volt bent elég ideig, és nem tudott az izom esetleg ellazulni, és mikor ki akartam húzni, akaratlanul rászorítottam. Ez lehetséges?
2021. jan. 10. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Bármi lehetséges 🙃🙂😇
2021. jan. 10. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!