Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden este hallom a szomszédban a lányt hogy nyög. Mit csináljak hogy be fejezzék?
Figyelt kérdés
2 órát nyöszörög 🤦🏻♀️ nem kiabál de akkor is nagyon hallani mikor már minden ki van kapcsolva és fekszem pihenek.
22l
2021. jan. 9. 22:38
1/25 anonim válasza:
Gondolom szeretnéd te is csinálni, azért zavar. Ezen az úton indulj el.
2/25 anonim válasza:
én megduglak téged és kvittek vagytok
3/25 anonim válasza:
Írj ki egy cetlit, hogy hagyják abba a hangos szexet, lakás megjelöléssel. a lépcsőházba hogy mindenki lássa. Utána biztos csendbe lesz.
5/25 anonim válasza:
Én ilyenkor átdörömbölök a falon őrjöngve hogy ne szimuláld az orgazmust. Utána valahogy csendben tudnak maradni :D
6/25 Lazy Lover válasza:
Fogj 1 pasit ordits nyögj hangosan legalább sztereóba toljátok majd 😆😆😆
7/25 anonim válasza:
Ha elhallgat a lány tedd a rezgő vibrátort a falhoz.
8/25 anonim válasza:
Kopogj át holnap délelőtt és szólj nekik hogy áthallatszanak a dolgok. Szinte biztos hogy nem tudják azt hogy áthallatszik. Nem hiszem hogy kellemetlen helyzetbe kellene hozni őket cetlivel meg ilyenekkel, hogy mindenki tudja. Nálunk a panelban egy meleg pár volt a szomszédban. Sajnos túl vékony volt a fal és hidd el jobb azt hallgatni hogy egy lányt raknak meg mint azt hogy egymást rakja meg két srác... Amúgy van pár bevált trükköm ellenük, ha gondolod írj rám!
10/25 anonim válasza:
Csak azt mondtam hogy MUSIC! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!