Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manly kérdése:
Lányok, nők izgattátok már a pasitokat úgy, hogy a fenekét ujjaztátok, nyaltátok, vagy bedugtatok neki mondjuk egy műfaxot ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 11:54
11/29 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem mindenki szereti, de a legtöbb lány eddig engedte, h bedugjam az ujjam és kár, h ő nem ujjazott meg, bár közel volt hozzá.
2021. jan. 9. 15:32
12/29 anonim válasza:
Biztosan nem csinálnám, koszos és undi. Azt sem szeretem hogy ha engem próbálnak ujjazni ott.
Számomra a kakis popó végtelenül lehangoló. Ha a nyelvemmel hozzá kéne érnem, tutira hánynék.
13/29 anonim válasza:
Igen kérdező, én sem engedem, viszont eddig nem is akarta egyetlen pasim sem.
14/29 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor lesz olyan valaki ujja ha mélyebbre dugja.2-3 cm esetén gondolom tiszta marad.Egyébként is ellentmondásos a dolog, mert puncinyaláskor nem merül fel a kérdés, hogy ott pisil.Ugyanez a szopásnál is.
2021. jan. 9. 16:31
15/29 anonim válasza:
Nem kell a kakilást belekeverni. Area nem is gondolsz, hogy vannak, (szerencsére sokan) akik számára ez nem vonzó?
16/29 A kérdező kommentje:
De, gondolok arra is.Nem feltétlen kell, h vonzó legyen.
2021. jan. 9. 16:43
17/29 anonim válasza:
Nekem szokta a párom nyalni a gátat illetve kaptam mar prosztata masszazst is. Hatalmasat elveztem. Ez nem buzasag.hetero vagyok. Amelyik no azt irja h undi... az paraszt konkrétan pl a 12es... ha a pasija ezt akarja massal fogja kiprobalni.... hatalmas elvezetet tud adni ez a pasinak.. sokan el sem gondolnák h mekkorat...
19/29 anonim válasza:
“ha a pasija ezt akarja massal fogja kiprobalni.... “
Ebben egyetértünk, ezért megyek a dolgok elébe és ha ő ilyesmire vágyik “elengedem” ezt a kapcsolatot, mivel nem azonosak az igényeink. L.
20/29 anonim válasza:
Abszolút megértem. Hajrá, menjen. Nem fogom visszatartani, és nem csinálok olyat, amitől konkrétan az öklendezés jön rám. Nem tudom mi lehetne annyira megalázó mint egy fenékbe nyelvet dugni. 🤢🤮🤮🤮
Kompromisszumnak hajnaldó lennék gumiban megujjazni, vagy egy prosztata vibrátorral izgatni, de a fenék nyalás abszolút kizárt.
#12 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!