Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, izgattatok fel lányt tocsogósra?
Figyelt kérdés
Igaz az, ha túl sok a nedv kevésbé érzitek a hüvelyt?2020. jún. 20. 22:24
1/12 anonim válasza:
Izgattam.
A második kérdésre nem tudok válaszolni, mert mindig már tocsogós volt bent, mire be is nyúltam neki.
2/12 anonim válasza:
Volt ilyen, és nem zavaró a sok nedv mert így is kényelmesen feszült
3/12 anonim válasza:
igen. érdekes mikor nem lesz foltos a lepedő, mert az egész tocsog
4/12 anonim válasza:
igen több partnerem is ilyen volt
és igen amikor nagyon nedves, akkor kevésbé érzem
6/12 anonim válasza:
Persze, ez lenne a lényeg. Ha túl nedves a kedves ,az nem annyira intenzív érzés.
7/12 anonim válasza:
Igen, izgattam már fel. Viszont vitatkoznék az előttem szólókkal - minél nedvesebb annál jobb, annál intenzívebben érzed, annál jobban csúszik, selymesebb, forróbb.
8/12 anonim válasza:
annyira érdekel hogy melyiknek nem volt még része benne, és csak vissza mondja azt amit máshol olvasott. mert nekem nem volt részem benne, és szerintem meg ennél a helyzetnél nem igaz az hogy mindenki másképpen érzékeli.
9/12 anonim válasza:
Igen ez így van de ez csak akkor érdekes ha a lány már nagyon tág mert mondjuk 30 elmúlt és sosem edzette a hüvely izmait.
Fiatal és szűk idősebb nők esetében ez nem okozhat gondot.
A legszűkebb csajom egy 43 éves nő volt aki egy gyerek után is keresztbe verte a huszonéveseket punciban olyan szűk és finom volt...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!