Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli férfiak! Titeket zavarna, ha a lány szűz lenne és ti vennétek el neki?
Szóval tegyük fel hogy ismerkedtek egy lánnyal, aki a 20-as évei elején jár. Nem tudjátok hogy alakul majd a dolog, tetszik, jól erzitek magatokat vele és előbb-utóbb eljutnátok a szexhez.
Kiderül hogy a csaj szűz. Zavarna, hogy bajlódni kell vele, vagy semleges vagy épp jó?
Kérlek csak normális válaszokat ha lehet, privátot se kérek.
21-es vagyok
nézd, szerintem kicsit rosszul állsz hozzá! nagyon azt érezni, hogy ezt te szégyelled. meg akivel már ilyen szóba jön, hogy szexelni fogtok, azzal nincs meg a bizalmi viszony?
Ezen az oldalon a legtöbb férfit semmi sem zavarja, csak puncihoz jusson...
Kérdést szétbontva, 30 fölöttiként nem kezdek ismerkeni huszon-pár éves lánnyal. Ekkora korkülönbséggel nem működik. Szóval, tegyük fel, hogy 28 vagy, szűz.
Ebben az esetben, ha jól alakulnak köztünk a dolgok, megszeretnélek, akkor nem zavarna a szüzességed. De ez tényleg fontos előfeltétel, mert ha nem vagyok teljesen biztos benned, nem akarnám megtenni. Nem azért, mert részemről nagy probléma, hanem, mert neked okozhat traumát olyan emberrel összebújni szűzként, akit nem szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!