Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli férfiak! Titeket zavarna, ha a lány szűz lenne és ti vennétek el neki?
Szóval tegyük fel hogy ismerkedtek egy lánnyal, aki a 20-as évei elején jár. Nem tudjátok hogy alakul majd a dolog, tetszik, jól erzitek magatokat vele és előbb-utóbb eljutnátok a szexhez.
Kiderül hogy a csaj szűz. Zavarna, hogy bajlódni kell vele, vagy semleges vagy épp jó?
Kérlek csak normális válaszokat ha lehet, privátot se kérek.
#9 ez világos, de ezt mikor "érdemes" közöln? Nem tudom, lehet csak én vagyok így vele, de nekem ezt egy kávé felett fura közölni hogy beszélgettek az időjárásról vagy a sportról és egyszercsak benyögi az ember hogy "ja igen szépen süt a nap, finom a kávé amúgy Béla, még szűz vagyok".
Mikor praktikus ezt elmondani?
15-ös, alapvetően igazad van. De te magadból indulsz ki. Nem mindenki olyan jófej,mint te.
A szerelemből szexelés kétélű kard. Mert ha csak a csaj szerelmes, az sokkal rosszabb neki...
Nem ezen múlik szerintem.
Amit kilences ír azt úgy is lehet, hogy nemnhúzni az időt és ha oda van a másikért akkor gyorsan eljutni az ágyig. És már ott dumálni erről. Simán lehet hogy először csak petting és akkor elmondja pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!