Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 körüli férfiak! Titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli férfiak! Titeket zavarna, ha a lány szűz lenne és ti vennétek el neki?

Figyelt kérdés

Szóval tegyük fel hogy ismerkedtek egy lánnyal, aki a 20-as évei elején jár. Nem tudjátok hogy alakul majd a dolog, tetszik, jól erzitek magatokat vele és előbb-utóbb eljutnátok a szexhez.

Kiderül hogy a csaj szűz. Zavarna, hogy bajlódni kell vele, vagy semleges vagy épp jó?

Kérlek csak normális válaszokat ha lehet, privátot se kérek.

2021. jan. 9. 10:25
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

#9 ez világos, de ezt mikor "érdemes" közöln? Nem tudom, lehet csak én vagyok így vele, de nekem ezt egy kávé felett fura közölni hogy beszélgettek az időjárásról vagy a sportról és egyszercsak benyögi az ember hogy "ja igen szépen süt a nap, finom a kávé amúgy Béla, még szűz vagyok".

Mikor praktikus ezt elmondani?

2021. jan. 9. 10:43
 12/41 anonim ***** válasza:
80%
A 9-es vagyok. Megalapozott válaszom: MINÉL HAMARABB!
2021. jan. 9. 10:45
 13/41 anonim ***** válasza:
32%
Kedves kérdező, azt egyszóval sem írtad, hogy a pasi ne legyen szűz, csak azt, hogy zavarna, ha ti vennétek el. Ha egy 30 éves pasi szűz az ugyanúgy eltudná venni a lány szüzességet, mint nem egy szűz 30-as. Sőt ott mindketten egymásnak veszik el. Amúgy is ne a korból indulj ki, mert az csak egy szám, hanem az adott pasi személyiségére koncentráljál, minthogy ki mennyi idős.
2021. jan. 9. 10:47
 14/41 A kérdező kommentje:
Nem ítélkezésképpen vagy bírálás miatt írtam később, fejtettem ki később hogy HA NEM az. Nyilván oka van hogy ezzel az adalékkal teszek fel egy kérdést.
2021. jan. 9. 10:49
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem zavarna ha komoly kapcsolatról beszélünk. Viszont ha csak alkalmi vagy ilyesmi akkor inkább meg hagynám a lehetőséget másnak hogy a lány szerelemből veszítse el.
2021. jan. 9. 10:54
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, alapvetően igazad van. De te magadból indulsz ki. Nem mindenki olyan jófej,mint te.

A szerelemből szexelés kétélű kard. Mert ha csak a csaj szerelmes, az sokkal rosszabb neki...

2021. jan. 9. 10:56
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
15 # vagyok. Ebben viszont neked van teljesen igazad.
2021. jan. 9. 10:58
 18/41 anonim ***** válasza:
80%
A barátnőmét anno én vettem el. Nem feltétlenül zavarna, de nem hiszem, hogy sokáig együtt maradnék a lánnyal.
2021. jan. 9. 10:58
 19/41 anonim válasza:
100%
18, miért nem?
2021. jan. 9. 11:02
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen múlik szerintem.

Amit kilences ír azt úgy is lehet, hogy nemnhúzni az időt és ha oda van a másikért akkor gyorsan eljutni az ágyig. És már ott dumálni erről. Simán lehet hogy először csak petting és akkor elmondja pl

2021. jan. 9. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!