Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli férfiak! Titeket zavarna, ha a lány szűz lenne és ti vennétek el neki?
Szóval tegyük fel hogy ismerkedtek egy lánnyal, aki a 20-as évei elején jár. Nem tudjátok hogy alakul majd a dolog, tetszik, jól erzitek magatokat vele és előbb-utóbb eljutnátok a szexhez.
Kiderül hogy a csaj szűz. Zavarna, hogy bajlódni kell vele, vagy semleges vagy épp jó?
Kérlek csak normális válaszokat ha lehet, privátot se kérek.
Nem zavarna, de megfontolnám, a legtöbb szűz csajjal baj van. Nyávog, fáj neki, összeszorítja a lábát......az én stílusom a gyors, kemény, problémamentes szex (kos vagyok), és ezt a szűz csajok nemigen bírják.
F, 38
Mondom neked mi van: Ha nem mondja hogy szűz,akkor én pasiként csak annyit tapasztalok hogy eltelik 2hét, 3hét, és nem hajlandó lefeküdni. Ebből arra következtetek,hogy nem kíván, csak szórakozgat velem mint egy haverral.
Szóval ezért kellene elmondani hogy szűz, mert úgy érteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!