Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 körüli férfiak! Titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli férfiak! Titeket zavarna, ha a lány szűz lenne és ti vennétek el neki?

Figyelt kérdés

Szóval tegyük fel hogy ismerkedtek egy lánnyal, aki a 20-as évei elején jár. Nem tudjátok hogy alakul majd a dolog, tetszik, jól erzitek magatokat vele és előbb-utóbb eljutnátok a szexhez.

Kiderül hogy a csaj szűz. Zavarna, hogy bajlódni kell vele, vagy semleges vagy épp jó?

Kérlek csak normális válaszokat ha lehet, privátot se kérek.

2021. jan. 9. 10:25
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
83%
Nem zavarna, mert én is szűz vagyok.
2021. jan. 9. 10:27
 2/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem zavarna,ha szeretem akkor nem érzem azt,hogy bajlódni kell vele.
2021. jan. 9. 10:31
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé zavarna igen, de ha már egy ideje ismerkedünk és amúgy szimpatikus akkor túltenném magam rajta. Csak tartanék tőle hogy majd 5 év múlva kitalálja hogy ő pedig még mással is ki akarja próbálni meg élni akar. Én meg már kicsit hosszabb távon gondolkozom
2021. jan. 9. 10:32
 4/41 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem hogy főleg az az eset érdekel hogy ti már rég nem vagytok szüzek de köszönöm a választ első:)
2021. jan. 9. 10:32
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna. Legalábbis az nem, hogy tapasztalatlan (meg nyilván a szüzesség fizikai része sem). De ha van valami komolyabb mentális problémája (ami egyben oka a szüzességnek), az lehetne gond.
2021. jan. 9. 10:33
 6/41 A kérdező kommentje:
Nincs mentális probléma.
2021. jan. 9. 10:34
 7/41 anonim ***** válasza:
34%

Nem zavarna, de megfontolnám, a legtöbb szűz csajjal baj van. Nyávog, fáj neki, összeszorítja a lábát......az én stílusom a gyors, kemény, problémamentes szex (kos vagyok), és ezt a szűz csajok nemigen bírják.

F, 38

2021. jan. 9. 10:37
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgatna a dolog
2021. jan. 9. 10:37
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Mondom neked mi van: Ha nem mondja hogy szűz,akkor én pasiként csak annyit tapasztalok hogy eltelik 2hét, 3hét, és nem hajlandó lefeküdni. Ebből arra következtetek,hogy nem kíván, csak szórakozgat velem mint egy haverral.

Szóval ezért kellene elmondani hogy szűz, mert úgy érteném.

2021. jan. 9. 10:39
 10/41 anonim ***** válasza:
96%
Épp ellenkezőleg,örülnék neki.
2021. jan. 9. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!