Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leghosszabb orális szex élményed életedben? Lányok/fiúk kaptátok valakitől, vagy adtátok valakinek.
10es
Bár én szexben gyorstüzelő vagyok, de a szopást még én is simán birom 10 percig, vagy akár többet is, ha nem olyan jó. 12es voltam.
Érdekes, de igaz.
16-20 évesen minden szopás joooo, csak csaj szájába lehessünk. Aztán egyre rosszabbak lesznek a bólogatók, azért mert ritka az, amelyik tényleg jooo, finom és érzelemmel teli.
Ettől függetlenül én nagyon sokáig szeretek nyalni, nem csak orgazmusig, utána még tovább. De ilyenkor a csikló hegye kerülendő, mert kellemetlenül érzékeny. Viszont körülötte ujbol vagy továbbindítóan izgató.
Nekem 1,5 óra volt a maximum és igencsak élveztük mindketten.
Most 52é vagyok a lány 19 volt :-), egy éves a sztori. Mostanában is havonta egyszer vagy kétszer összebújunk és atomjó neki is, meg nekem is.
Azt mondta a multkor, hogy "mocsok" vagyok, mert magasra raktam a lécet nála :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!