Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leghosszabb orális szex élményed életedben? Lányok/fiúk kaptátok valakitől, vagy adtátok valakinek.
Figyelt kérdés
Időtartamot, kort és nemet is írjatok! :)2021. jan. 9. 09:25
1/17 anonim válasza:
Azt hiszem 12 perc volt, a pasi alig bírt elmenni, már majd meg fulladtam...
Ja 24 N
2/17 anonim válasza:
En egY fel óráig kenyeztettem orálisan a pasimat mert nem tudott elélvezni.
3/17 anonim válasza:
Egy lánynak iszonyú nehezen jött az orgazmus görcsött kapott a szám , a vegén alíg kaptam levegőt.
4/17 A kérdező kommentje:
Mivel én nagyon szeretem csinálni férfiként, ezért a lányok kérésére több esetben is kb. 90 percig csináltam, amit ők nagyon élveztek :)
2021. jan. 9. 10:00
5/17 anonim válasza:
nekem 30-40 perc volt a legtöbb, a végén már nagyon fájt a szám
6/17 anonim válasza:
Másfél óra volt nekem is, közben egy pillanatra sem álltam le és a feleségem rengetegszer elélvezett közben :)
33F
7/17 anonim válasza:
Kb egy óra volt a legtöbb amit csináltam, a végére azt hittem leszakad a szám és a nyelvem, de azért élveztem a dolgot :)
19/F
8/17 anonim válasza:
Kb háromnegyed órán át szoptam egy fiút. 17 voltam.
9/17 anonim válasza:
A leghosszabb időtartam mindkettőnk esetében negyven perc körül lehetett és direkt próbáltuk a lehető legjobban elhúzni a dolgot, de azért egy idő után eljön a türelmetlenség és a vágy.
25N
10/17 anonim válasza:
Egy jó szopástól azért 5 perc alatt el lehet élvezni, ha nem impotens 100 éves rokkantnyugdíjasról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!