Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonz egyre több embert,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonz egyre több embert, hogy a párját mással lássa?

Figyelt kérdés
Mi a vonzó abban, hogy akit meghódítottál más emberrel láss szexelni? Akár egy, vagy több emberrel. 3 éve vagyunk együtt párommal, de el sem tudnám képzelni, hogy mihez kezdenék, ha mással látnám..
2021. jan. 8. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
1 ember hozza fel itt mindig ezt a témát, ő izgul rá annyira. Senki más.
2021. jan. 8. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Egy beteg barom van csak akinek csaja sincs szóval nem tudja mi az ha életed szerelmét mással látod.
2021. jan. 8. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Ezt honnan a francból szeded, hogy egyre több embert vonz? 1-2 ilyen abberált van, és az a baj, hogy az olyanok mint te terjesztitek.
2021. jan. 8. 20:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem terjesztem, hanem kérdést tettem fel, amire ez az oldal rendeltetve lett. Mivel nem vagyok jártas az oldalon, így nem tudhatom, hogy hány ilyen ember van, furcsának tartottam a sok ilyen kérdést, így kérdeztem.
2021. jan. 8. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Nem csak egy ember van, sokunkat izgat a gondolat.
2021. jan. 8. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
34%

Sok aberrált gyökér van akit ez izgat.

De azért biztosan impotens és még ez is jó neki.

2021. jan. 8. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
27%
szerintem egy kicsit az a fajta dolog lehet benne, amikor büszkeséget érzel, hogy a szuperjó nődet sok más férfi is jó nőnek tartja és megnézi.
2021. jan. 8. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem mert egyre több a kattant, mindkét nemnél.
2021. jan. 8. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!