Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami ráviszi az embert arra,hogy megcsalja a párját?
Hát volt kolléga úgy akart felszedni hogy elkezdte ecsetleni mekkora csajozó gép volt””” és hogy milyen szép a frizurám.. vett nekem hébe hóba ezt azt...
Férfi szokott nőknek legalábbis ezt vettem észre 🤷🏻♀️
Én meg évek óta boldog házasságban élek, rákérdeztem miért teszi ezt a szerencsétlen feleségével
-nem szereti nem elég jó neki
Aki kapható rá hasonló visszajelzést küld.. mondjuk az is vesz neki valamit és vár a csodára hogy kinyissa a nagykönyvet és történjen valami...
Az viszi rá a megcsalót, hogy nincs megelégedve a párjával. Lehet, hogy abnormálisak az elvárásai, de nála ez van. Az elégedetlenség oka bármi lehet, pl. megakadt a szem egy vonzóbb egyénen és az hajlik a flörtre, vagy szexhiány, vagy alakváltozás, vagy a másik felvett olyan magatartást, ami eddig nem volt és a félrelépő ezt nem tudja tolerálni stb.
Hogy hogyan teszi? Egyszerűen kezdeményez a kiszemelt személynél (vagy hajlik a csábítására) és kapcsolatot létesítenek.
Honnan lehet tudni, hogy hajlandó félrelépni? Nehéz egyöntetűen megválaszolni, férfiként (tekintettel a barátaim véleményére is) biztosan nem abból, ha ránéz egy másik nemhez tartozó személyre. Pl. férfi egy nőre. Ezt nagyon sok feleség félreérti, féltékenykedni kezd (OK NÉLKÜL!), a férj megsokallja és menekülni akar - tehát félrelép. Sokat lehetne még erről beszélni. Írom ezt úgy, hogy már túl vagyunk az 55. házassági évfordulónkon.
Szex hiánya
Elégtelen szexuális élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!