Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ritka az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritka az olyan férfi, aki nem akar durvulni az ágyban a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Illetve megkérdeznélek titeket, férfiakat: van rá igényetek?

Értem most ezalatt mindazt, amitől az alávetetteteknek tudjátok érezni a nőt "játék" közben. Mondjuk az állatias, "falhoz szorítalak és szétkeféllek" típusú szexet, a fojtogatást, pofozgatást, vagy akár a nő szájba dugását/"megszopatását". Mindent, ami a hatalomgyakorlásról szól.

Milyen férfit nehezebb találni? Olyat, aki élvezi az ilyesmit, vagy olyat, aki a klasszikus értelemben vett szeretkezést preferálja?

2021. jan. 8. 13:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem kb. annyian vannak (vagyunk), mint akik élvezik.
2021. jan. 9. 02:07
 12/14 anonim ***** válasza:
12%
nekem az is tetszik ha néha keményebben bánok vele akár még elverni is pl fenekelés pálcázás ostorozás :)
2021. jan. 9. 09:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

én eddig egy férfival voltam, aki nem akart vadabbul

mindenki más vevő volt rá

2021. jan. 11. 16:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én akikkel eddig voltam, nem voltak vevők rá, egy kivételével. De szerintem sokszor mást is gondolunk arról hogy mit jelent a "durvulás". Engem nagyon vonz a hardcore BDSM, sub vagyok, de ez nem jelenti azt hogy át akarom adni a kontrollt neki. Pl én nem szeretem ha "letámadnak", és subként valójában én mondom meg, hogy mit akarok... :) Ami ugyan lehet hogy fizikailag durvának tűnik, de valójában én határozom meg (előtte vagy közben), hogy mit és mennyit. Szóval én nem látok benne "hatalomharcot". De biztos ahány pár, annyi variáció!
2021. jan. 16. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!