Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ritka az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritka az olyan férfi, aki nem akar durvulni az ágyban a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Illetve megkérdeznélek titeket, férfiakat: van rá igényetek?

Értem most ezalatt mindazt, amitől az alávetetteteknek tudjátok érezni a nőt "játék" közben. Mondjuk az állatias, "falhoz szorítalak és szétkeféllek" típusú szexet, a fojtogatást, pofozgatást, vagy akár a nő szájba dugását/"megszopatását". Mindent, ami a hatalomgyakorlásról szól.

Milyen férfit nehezebb találni? Olyat, aki élvezi az ilyesmit, vagy olyat, aki a klasszikus értelemben vett szeretkezést preferálja?

2021. jan. 8. 13:33
A kérdező szavazást indított:
Férfiként "durván" és "mocskosan" élvezem a szexet leginkább (esetleg kizárólag).
Fontos, hogy időnként durvuljunk, de az is, hogy legyen változatosság, valamikor legyünk finomabbak is.
Benne vagyok a durvulásban, de ha a nő nem szeretné, nem probléma, elvagyok a "normál", esetleg kifejezetten gyengéd szexszel is.
Egyáltalán nem vágyom arra, hogy durva (vagy határtalanul önérvényesítő) legyek az ágyban a nővel, akit szeretek.
60 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Izgi a változatosság, szerepek, és balansz. Nyilván a másik határainak tiszteletben tartásával.
2021. jan. 8. 13:36
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Én nagyon jól elvagyok a sima szeretkezéssel. F
2021. jan. 8. 13:39
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Én sem vágyom a durvulásra valahogy soha sem vonzót!

F

2021. jan. 8. 13:45
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Én szeretem "magamévá tenni" a nőket, de ez nem durvulás.

Szeretem felkapni, az ágyba cipelni, leszedni a ruháit, lefogni a kezeit, és megdugni, de nem kefélem szét erőből, hogy szétszakadjon a méhe.

Szeretem a fejét simogatni, finoman irányítani szopás közben, de nem tuszkolom bele a farkam a torkába.

Szerintem a dominancia nem egyenlő a durvulással.

2021. jan. 8. 13:56
 5/14 anonim ***** válasza:
25%
Imádom ha egy férfi durva,vad az ágyban
2021. jan. 8. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem vágyom a durvulásra.
2021. jan. 8. 16:21
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Én ilyen vagyok és ezért ritka is vagyok.
2021. jan. 8. 16:46
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
A durvulás is relatív. Most egy gyors, döngetős menetet én is imádok, meg a szopatást, illetve az arcraélvezést szeretem. De az olyan dolgok, amik kicsit is fájhatnak a lánynak, egyszerűen nincs erőm megtenni. Pl ilyenek, hogy fojtogatás, vagy falhoz szorítás, ágyba lökés, erős fenekelés... Volt olyan csajom, aki szerintem imadta volna, de nem bírtam erősködni vele, meg semmilyen lánnyal. 24f
2021. jan. 8. 17:16
 9/14 anonim ***** válasza:
30%
Na és mennyire ritka az olyan nő aki nem élvezi a durvulást?
2021. jan. 9. 01:28
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Nem olyan ritka, mint azt gondolnád.

2021. jan. 9. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!