Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemennél szexbe, ha a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél szexbe, ha a nő kerek-perec megmondja, hogy csak arra kellesz, hogy felejteni tudjon egy nagy szerelmet, de irántad soha nem fog érezni semmit és nem is vagy az ideálja?

Figyelt kérdés
Te lennél a szamár a ló helyett a szexben.

#kihasználás #szerelmi bánat #szamár a ló helyett
2021. jan. 5. 19:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Valószínűleg se szánalmas, se reménytelen nem vagy. Egyszerúen csak a nők többségéhez tartozol, akiknél a szex nem működik érzelmek nélkül. Ha már úgyis felismerted ezt, akkor vonulj vissza, amíg tompul a bánatod, de ne vesd meg azokat a férfiakat, akik jól tudják, hogy vannak azért olyan nők is, akiket lehet "vígasztalni" az ő nagy szomorúságukban.
2021. jan. 8. 17:29
 22/24 A kérdező kommentje:
Amire az én bánatom tompulni fog, olyan öreg leszek, hogy senkinek se fogok kelleni. Tehát ennyi volt a szexuális életemnek, úgy tűnik.
2021. jan. 8. 17:33
 23/24 anonim ***** válasza:
Észre fogom venni, ha írsz erre a kérdésre. Fogadok veled, hogy fél év múlva másképpen fogod látni a világot, térjünk vissza erre 2021 július nyolcadikán. Írd meg! Fél évvel öregebb leszel, de még bőven kivánatos!
2021. jan. 8. 17:58
 24/24 A kérdező kommentje:

:D Esélytelen. Nálam ez 10 év. Már így is 3 éve tart.

Évente egyszer megpróbálom valakivel kitörölni az agyamból, de reménytelen, csak rosszabb utána. Mondjuk az se sokat javít a dolgon, hogy képes 1,5 év után is utánam nyúlni. Így nem lehet lezárni. Egyébként épp egy éve mentem bele egy búfelejtő próbálkozásba, előtte egy évvel is volt egy kísérletem. Most megint aktuális lenne.:(

2021. jan. 8. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!