Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemennél szexbe, ha a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél szexbe, ha a nő kerek-perec megmondja, hogy csak arra kellesz, hogy felejteni tudjon egy nagy szerelmet, de irántad soha nem fog érezni semmit és nem is vagy az ideálja?

Figyelt kérdés
Te lennél a szamár a ló helyett a szexben.

#kihasználás #szerelmi bánat #szamár a ló helyett
2021. jan. 5. 19:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Még szép.

Oké, hogy külső alapján válogat a férfi, de ennyire azé ne legyetek má balek b-zik, hogy még a nő indoka is számít :D A lényeg, hogy dugni akar, kit érdekel, hogy miért :D

2021. jan. 5. 21:57
 12/24 anonim ***** válasza:
72%

Nem hiszem mert ebben az esetben nem azert szexelne velem a no mert annyira vonzonak tart es kivan hanem azert hogy felejtsen valakit aki jobb volt nalam szamara. Ez sertene az onbecsulesem.

23/F

2021. jan. 5. 22:20
 13/24 A kérdező kommentje:
12-es, pontosan ez a helyzet.
2021. jan. 5. 22:21
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha nekem sincs senkim akkor miért is ne.
2021. jan. 6. 01:58
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
Van olyan hülye aki nem menne bele?
2021. jan. 6. 07:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk aki kapcsolatban van és hűséges.
2021. jan. 6. 08:13
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát elég szánalmas a többségetek. Nem becsülnétek semmire se azt a nőt, se magatokat, ha így belementek a szexbe. Én vagyok a nő, aki felejteni akarna, de egy olyan férfi, aki magát se becsüli semmire, úgyse tudná velem elfelejtetni. Szóval hagyjuk is.
2021. jan. 8. 00:44
 18/24 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a kérdés? Két ember kölcsönösen csak szexet akar? Egyik sincs kényszerítve... Ez nem arról szól, hogy ki mire becsüli magát, hanem simán egy kelelmes szexről kötöttségek nélkül.
2021. jan. 8. 03:37
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, akkor most már nem értelek. A csalódottságodat alkalmi szexszel csillapítanád, de megveted azokat, akik az ajánlatodat elfogadnák?

Woody Allen mondta: Soha nem szeretnék olyan klub tagja lenni, amelyik elfogad tagjának.

Azt nem is tudod elképzelni, hogy az a férfi, aki ebbe a szituációba belemegy, reménykedik, hogy idővel észreveszed az értékeit, elfogadod, és több lehet köztetek a puszta szexnél? Nálam ez volt, és bár kezdetben minden jól alakult, azt hiszem, végül az én hibám volt, hogy fél év után szétmentünk.

2021. jan. 8. 07:13
 20/24 A kérdező kommentje:

Igen, én is szánalmas és reménytelen eset vagyok. Onnan tudom, hogy próbáltam néhányszor így felejteni, de csak rosszabb lett tőle a helyzet.

Szerintem nem szabad abban reménykedni, hogy majd észreveszi az értékeidet, amik nyilván vannak. De ha valakin nincs túl az ember, akkor érzelmileg vak.

2021. jan. 8. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!