Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél szexbe, ha a nő kerek-perec megmondja, hogy csak arra kellesz, hogy felejteni tudjon egy nagy szerelmet, de irántad soha nem fog érezni semmit és nem is vagy az ideálja?
Még szép.
Oké, hogy külső alapján válogat a férfi, de ennyire azé ne legyetek má balek b-zik, hogy még a nő indoka is számít :D A lényeg, hogy dugni akar, kit érdekel, hogy miért :D
Nem hiszem mert ebben az esetben nem azert szexelne velem a no mert annyira vonzonak tart es kivan hanem azert hogy felejtsen valakit aki jobb volt nalam szamara. Ez sertene az onbecsulesem.
23/F
Kérdező, akkor most már nem értelek. A csalódottságodat alkalmi szexszel csillapítanád, de megveted azokat, akik az ajánlatodat elfogadnák?
Woody Allen mondta: Soha nem szeretnék olyan klub tagja lenni, amelyik elfogad tagjának.
Azt nem is tudod elképzelni, hogy az a férfi, aki ebbe a szituációba belemegy, reménykedik, hogy idővel észreveszed az értékeit, elfogadod, és több lehet köztetek a puszta szexnél? Nálam ez volt, és bár kezdetben minden jól alakult, azt hiszem, végül az én hibám volt, hogy fél év után szétmentünk.
Igen, én is szánalmas és reménytelen eset vagyok. Onnan tudom, hogy próbáltam néhányszor így felejteni, de csak rosszabb lett tőle a helyzet.
Szerintem nem szabad abban reménykedni, hogy majd észreveszi az értékeidet, amik nyilván vannak. De ha valakin nincs túl az ember, akkor érzelmileg vak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!