Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha a barátod, barátnőd, férjed, feleséged kerek perec közölné, hogy ő szeret téged, de nem jó veled a szex?
megbeszélném vele mitől lehetne jobb és min lehetne változtatni
elég nyitott és perverzebb dolgokban is benne vagyok, de vannak határok
F
Megkérdezném, hogy akkor mit szeretne, hogyan csináljuk. Ha szeretném a kapcsolatot folytatni, akkor megpróbálnám megoldani. Ha nem, akkor jobb nekünk külön.
28 N
Ha ezt X év házasság után mondaná akkor lépnénk mert valószínűleg az egy borzalmas kapcsolat.
Egyébként meg ha valami rossz akkor tenni kell azért, hogy jobb legyen.
Ez eleve kettőn áll, nem csak rajtam múlik.
Másrészt ilyen nem is fordulhatna elő, mert már eleve az elejétől figyelnénk egymásra. Alapból olyan elveket vallok és olyanokkal keresem a párkapcsolatot, akik hasonló elveket vallanak, és ilyen nem fordulhatna elő.
Ha nem tudnák változtatni, megengedném h idegen pasikkal szexeljen, viszont tudni akarok róla és azért nekem is engedje néha h jó legyen, szexelhessem meg én is néha.
Meg engem szeressen azért, na. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!