Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi mellmániás?
Figyelt kérdés
Nagyon pici a mellem. Már elfogadtam, hogy nem tudok ellene tenni és ez van. Viszont minden pasinál azt vettem észre, hogy nagyon izgulnak a mellre még akkor is ha pici. Ez miért van? (Amúgy a nagyon pici alatt azt értem, hogy 70A a mellem mérete)2021. jan. 5. 12:35
11/25 anonim válasza:
8
Mellizomra értettem.
Láttam már olyat hogy a csávónak nagyobb volt a mellizma, mint a barátnője melle.
12/25 anonim válasza:
Én inkább segg mániás vagyok, de az nagyon.
F
13/25 anonim válasza:
Szeretem a vizes sportokat, pl. úszást. Kedvencem a 200 női mell.
14/25 anonim válasza:
Nem minden pasi mellmániás, van aki a kicsi ciciket szereti. Én mondjuk nem, én abszolút csöcspárti vagyok, nálam a minimum az C vagy D kosár szép formás bimbóudvarral .... ezeknek még fizetek is, hogy felpofozzon vele (dugás előtt, vagy közben)!
15/25 anonim válasza:
nem férfi aki ilyenek alapján dönti el h ki lesz a párja vagy ki nem.
férfiaknak is fontos a belső ugyanannyira mint a lányoknak. nekem legalábbis, aztán az enyémből nem lehet átlagot levonni.
16/25 anonim válasza:
"Már elfogadtam, hogy nem tudok ellene tenni és ez van"
Már hogyne tudnál mit tenni, implantátum.
A kis farok, na AZ igazán szívás, mert az ellen tényleg nem lehet mit tenni :D
17/25 anonim válasza:
Már az is baj hogy minden mellet szeretünk?
18/25 anonim válasza:
Én nagyon az vagyok és volt nő aki elélvezett a melle kényeztetésére.
19/25 anonim válasza:
A mell egyfajta női nemi jelleg. A nőiességet szimbolizálja. Nem a méret miatt hanem a tény miatt hogy van. Örülj neki hogy tetszik a melled a srácnak. Én is kismell párti vagyok így nagy eséllyel nekem is tetszene. Nem egyedi a pasid és ez nem fura
20/25 anonim válasza:
Én párom is, állandóan mellezik én meg utálom egyszerüen nem szeretem érzékeny!!
Folyton szopogatnÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!