Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha elmentek szex közben, akor szeretitek, ha a pasi még tovább dolgozik rajtatok, és el tudtok menni ismét?
A legtöbbünknek túl érzékeny utánna a csiklója.
Szóval kb 90%-unk nem bírja hogy utánna is fojtasd.
Amúgy nem egy megoldhatatlan probléma
19/n
Amúgy nem azért, de szerintem ezt képesek lennétek kezelni.
Lehet folytatni másként is, és egy kis "szünet" után, mire az említett túlságos érzékenység csillapodik, mehet még egy kör.
De akik párkapcsolatban vagytok, ugyan kommunikáljatok már egymással!
Nője válogatja, volt olyan csajom, aki el tudott menni 2-3x is, tehát ő szerette, ha hosszan dugom, de volt olyan csajom is, aki tökéletesen kielégült egy orgazmussal, és utána már nem esett jól neki a további.
Ilyenkor befejezi nekem kézzel/szájjal, oszt' kész, nekem az is ugyanolyan jó érzés.
Nem értem, hogy ilyen jelentéktelen kis semmiségeket miért nem lehet a partnerrel megbeszélni, meg egyáltalán miért kell ilyen nagy ügyet csinálni belőle.
Nálunk ha én elmegyek, akkor ott férjem lelassít. Majd egy pár pillanatot várunk, azt póz csere. Ott elmegyek vele mégegyszer.
28l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!