Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az egyik titkárnővel szexeltem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik titkárnővel szexeltem?

Figyelt kérdés
Egy cégnél dolgozom, ahol van egy 52 éves korú szexi milf titkárnő. Egyedül él, és ahogy hallom nagyon szereti a bré-t, illetve a fiatalokat kedveli. Én 25 éves srác vagyok, és volt egy álmom, ahol vele szexeltem. Arra gondoltam, h mondom neki, azt h vele álmodtam, de erre ő tuti megkérdezi, h miről szólt. Én meg nem akarom ilyen nyíltan kimondani neki, h szexeltünk. Sztetek van rá vmi jó kis félrevezetős, de még is célozgatós válasz rá? A valóságban is megfektetném, de annyira nem akarok neki rontani, mert csak egy helyen dolgozunk, és nem akarok cinket, ezért szeretnék vmi frappáns választ adni rá, de semmi sem jut eszembe. Vki vmi?:)

2021. jan. 4. 18:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy álom is marad.
2021. jan. 4. 18:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ne azzal kezdd, hogy megdugtad álmodban, hanem csak így óvatosan, mondjuk hogy együtt voltatok. Aztán ha érdeklődik tovább, akkor jöhetnek fokozatosan a részletek.
2021. jan. 4. 18:34
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Én tudnék mit mondani, nálad idősebb vagyok, mutass be neki, kérlek, és én megbaszom neked.
2021. jan. 4. 18:35
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki, hogy vele randiztál és az nem is nyomulós, de nem is azt mondod rögtön, hogy szexeltél vele.

Aztán ebből úgyis látod, hogy áll a témához. Ha tetszik neki, akkor beveted magad, hogy nincs-e kedve munkán kívül találkozni, még úgyis, hogy nem lehet semmit se csinálni.

2021. jan. 4. 18:36
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen vén csatakanca nem amatőr ficsúrokhoz van szokva. Ennek meg kell pakolni a nagy vadkacsafészket alatta normálisan. Szóljál nyugodtan, megcsinálom, aztán majd fizetsz egy sört.
2021. jan. 4. 18:40
 6/19 anonim ***** válasza:
#5, már megírtam neki ugyanezt, de nem értem, nem reagál.
2021. jan. 4. 18:43
 7/19 A kérdező kommentje:
XD Mondom, h a fiatalokra bukik. Esélyetek sincs 35 fölött :D
2021. jan. 4. 18:45
 8/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen kis szűzlányokra mint te kérdező?
2021. jan. 4. 18:48
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz :D Csak az idősebbekre bukom, de azokhoz nincs túl sok tapasztalatom. Ezért kérdeztem tanácsokat. De amúgy meg, ha ti ennyire nagy kanok vagytok, akkor épp miért nem kúrtok vkit, ahelyett, h itt dumáltok? ;) Úú. Ez forró volt.
2021. jan. 4. 18:53
 10/19 anonim ***** válasza:
Mert most a refrakter periódusban vagyok. Ugye, tudod, mi az...
2021. jan. 4. 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!