Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok túl érzelmes a szex terén, vagy ez tényleg nagyon durva dolog volt?
Szerintem maga a leírt dolog nem extrém szex terén.
Itt inkább azzal van a baj, hogy többféle beállítottságú ember van.
Vannak nőből férfiból is akiket ez a vadulós szex indít be. Van mind a 2 nemből, akit a hosszú előjáték. Itt inkább azzal van a gond, hogy nagyon nem passzoló igény találkozott. És ha egy kapcsolatban nem jutottatok el odáig, hogy megismerétek, felmérjétek egymás szexuális igényét, akkor ebben a kapcsolatban nem csak a szexel van a baj, hanem az alapokkal.
Nekem egyébként saját tapasztalatom az, hogy ha 2 ember megfeleően megérti egymást, akkor ki se kell mondani az igényeket, a másik megérti szavak nélkül is. Nállunk például én is párom is preferáljuk, a hosszabb előjátékot. De van ammikor érezzük egymáson, hogy most egy kicsit vadulósabb szex izgalmasabb lesz. És olyankor az valóban izgalmasabb is. De ehhez megfelelően működő kapcsolat, kommunkiáció, megismerés, kell.
Nállatok szerintem ezek közül egyik se működik.
Jo de amit te vársz el az már kicsit sok.
Pasi lennék hozzád se nyúlnék. Kedvem is elmenne az egésztől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!