Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/18 A kérdező kommentje:
És kapcsolatban v. alkalmi?
2021. jan. 4. 08:04
3/18 anonim válasza:
Szerintem kapcsolatban érdemesebb, ha már mind a ketten szüzek.
4/18 anonim válasza:
Szűz vagyok.
Alkalmi: mindegy.
Kapcsolat: szűz.
5/18 anonim válasza:
Nálam csak szűz lány jöhet szóba. Csak azzal fogok szexelni, akibe szerelmes vagyok és Ő is belém. Ilyen még nem volt, ezért vagyok még szűz.
24F
8/18 anonim válasza:
Punciba szűz, análba nem szűz lányt. És csak popsiba csinálni.
9/18 anonim válasza:
én csak és kizárólag szűz lánnyal szeretnék először szexelni.
elsősorban kapcsolatban,de ha van köztünk vonzalom akkor benne lennék egy alkalmi dologban is.
18F
10/18 anonim válasza:
Őszintén, aki elfogad úgy ahogy vagyok. És mivel elég ronda teremtés vagyok, meg ez mellé még eléggé kretén, meg lassú felfogású, meg állítólag néha egocentrikus (vagy egoista, a franc se vágja mi a helyzet), még nem sikerült összeakadnom olyannal. Ilyen tulajdonságokkal valószínűleg nem is lesz, de ez van, legalább nem adom tovább ezeket a tulajdonságokat senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!