Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek bejön a cuckold, bele merjek menni?
Figyelt kérdés
Azt mondta, nem a megalázás része, csak az, amikor mások után dugom meg, mert olyankor egy használt prostinak érzi magát és sajnál engem.2021. jan. 2. 19:09
11/19 anonim válasza:
És te még ezt barátnőnek nevezed? A csicskája vagy, ezek után bármibe belemehetsz nem oszt nem szoroz.
12/19 anonim válasza:
Jolhangzik ha gondolod irj van tapasztalat
13/19 anonim válasza:
A "cuckold"-ban már régen benne vagy, mivel a tudtoddal tart még két barátot. Az már csak hab lenne a tortán, ha a szemed előtt csinálná.
Nem tudom, ez az egész tetszik-e neked, vagy csak elviseled?
16/19 A kérdező kommentje:
Belementem, és kezdem megszokni
2021. máj. 31. 23:07
18/19 anonim válasza:
Ez full kamu.
6-7 pasi egyszerre az azt jeleni, hogy mire az első újra sorra kerülne, már képes is lenne a második menetre, majd a harmadikra is. 4-5 órán át egy nő sem tud nedvesedni.
19/19 anonim válasza:
Brit tudósok feltalálták a sikkosítót.
Egyébként senki nem mondta hogy kell 2-3-4 körnek lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!