Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan közöltétek a feleségete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöltétek a feleségetekkel, barátnővel hogy izgat titeket a cuckold, hármas felosztás?

Figyelt kérdés

Már kb 1 éve rettentően izgat a gondolat hogy bevegyünk valakit harmadiknak, akár cuckold akár sima hármasra. A párom kissé konzervatív, de olykor el-el szólja magát hogy neki is vannak ilyen vágyai, fantáziái.

Sajnos meglehetősen vallásos családban nevelkedett így számára nem elfogadott teljesen egy ilyen dolog. Ezzel szemben viszont a négy fal között igazán nyitott és vad tud lenne, szóval úgy érzem nincs minden veszve. Egyébként 10 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve házasok.

Aki már járt hasonló cipőben hogyan tudta rávenni a párját? Akár hölgyek is írhatnak a saját szemszögükből, számukra mi volt a sorsfordító stb.

2020. dec. 30. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
16%

Ha férfire van szükségetek és ott tartotok, írj nyugodtan :) A feleségem megengedi a kalandozást :) 10 éve vagyunk együtt, ebből több, mint 3 éve házasok :)

33F

2020. dec. 30. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
5 évig éltem ilyen kapcsolatban életem legjobb élményeit éltem át
2020. dec. 30. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Vallásos családból származó három gyerekes anyukát keféltem a férje tudtával.Nála a vallásosság nem jelentett problémát.
2021. jan. 2. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Miutám többször félrelépett az asszony és megtudtam, nem voltam boldog.

Aztán rájöttem, hogy izgat a dolog és mondtam az asszonynak, hogy szívesen nézném, hogyan csinálja mással. Hülyének nézett a drágám és nem hitte el, de aztán beleegyezett. Mivel a partnere nős volt, nem volt kégli, ezért ő is belement, hogy nem csak akkor jön át dugni, amikor nem vagyok itthon.

Hogy ezt cuckoldnak hívják, azt csak később tudtam meg.

2021. jan. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!