Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő 40-50-esek, mennyi szex van otthon?
Figyelt kérdés
Akinél kevés, melyik fél miatt kevés? És miért? Hogy változott a szex mennyisége, meg talán minősége is az évek alatt?
Hosszú kapcsolat?
2021. jan. 2. 15:42
11/26 anonim válasza:
Komolyan mondom, hogy irigylem azokat, akiknek heti 1 oosszejon, pedig én 27 vagyok, a barátom najdbem 40 és hát nem miattam van havi 1-2 alkalom csak.
12/26 anonim válasza:
Hölgyeim ezen meglepődtem :(
Azt hittem hogy a nők nem akarnak szexet, tévedtem.
Én akar 3x /nap IS.
13/26 János Gilján válasza:
Pont vezettem érdekességképpen egy statisztikát, mi pontosan 122 alkalommal szeretkeztünk a feleségemmel 2020-ban. 40 elmúltam, ő még csak 37, 14 éve vagyunk együtt, van egy 5 éves fiacskánk.
14/26 anonim válasza:
Néhány havonta 1, a férjemet nem érdekli..44N
15/26 anonim válasza:
15 évig voltunk házasok, az első 2 évben heti rendszerességgel szexeltünk, aztán ez megemelkedett egy hónapra, majd az utolsó 1-2 évben már nem is nyúlt hozzám. Befeküdt mellém az ágyba és aludt, mert "ő fáradt". A szomorú az, hogy még szeretője sem volt, nem volt libidója.
40N
16/26 anonim válasza:
Nulla, a férjemet nem érdekli. 42N
17/26 anonim válasza:
16 os sajnos fogjunk kezet..elkeserítő
18/26 anonim válasza:
A férjet/feleséget a szex nagyon is érdekli valószínűleg. Ti nem érdeklitek. Az embert nem arra találták ki, hogy 20 évig mindig ugyanazzal dugjon.
19/26 anonim válasza:
18as értelek de nem ismered azert az embert és a házasság körülményeit sem.Azt hogy hogyan állunk a másik félhez és h mi okozza a libidó hiányát aminek van h lelki oka van, nem testi.
20/26 anonim válasza:
19-es, sokféle egyedi eset van, de ha 10 ilyen "nem érdekli a szex" típusú nőnek/férfinak odalöksz egy 25 éves chippendale fiút vagy egy beolajozott sztriptíztáncosnőt, 9 közülük 5 percen belül úgy fog fülig érő szájjal kefélni, mint egy beviagrázott nyúl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!