Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA te kapcsolatba vagy, de közbe tetszik egy lány és csak egyszer szexelnél vele hogyan adnád a csaj tudtára? És h otthon ne legyen belöle gond. Korotok?
teljesen jogos a kettes komment
te d*gnál egyet, ür*tenél, ha így tetszik, mert azért annyit nem ér az új csaj, hogy felrúgd érte a kapcsolatod.
Ha a csajod azzal áll oda hozzád, hogy kipróbálná két fószerrel, de csak egy alkalom belemennél? Ha igen, akkor ezt beszéljétek meg, és az nyitott kapcsolat lesz. Néha ő megy el szexelni, néha te, és akkor nem lesz belőle otthon gond. De így háta mögött... nem a legelegánsabb. Mondom ezt úgy hogy csaltam én is meg párom, engem is csaltak. Nagyon rossz érzés adni is, kapni is. Legyen inkább őszinteség, elmondod, hogy d*gnád a csajt, lehet lesz belőle egy hármas, lehet hogy kapsz két pofont. De akkor is legalább őszinte voltál, még a szex előtt, és ez jól is kiveheti magát. De így háta mögött...
Én azt mondom így pár megcsalás után, hogy az ebben a legrosszabb, hogy kimaradsz belőle. Ha ennyire viszket, vagy áll, akkor legyen belőle hármas, sokkal korrektebb dolog, mint más háta mögött töcskölni.
Tedd fel magadnak ezt az kérdést:
Ha kiderül és elhagy a csajod, akkor megérte ez a kufirc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!