Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem. Elmondjam neki, vagy maradjon titok és rettegjek hogy kiderül?
Ha megtudja így is úgy is vége.
Ezt nem tudja megbocsájtani
Amilyen a társadalom, olyanok a polgárai: álszent, hazug, önző.
Mégis: mit vártál?!
#31 #32 Ti még soha nem hazudtatok az életben?
Néha jobb, ha az ember befogja a pofáját.
Azoktól kérdezem akik azt mondják, mondja el a kérdező a megcsalást!
De különösen a 4 -es válaszolótól kérdezem:
Azt mondod üdv a klubban. Akkor gondolkom te is átestél ezen. Te elmondtad. Na és ? joban jártál? Kibékültetek? Gondolom nem!
Az ég szerelmére! Csak egyetlen esetet mondjatok már amikor nem válás, hanem kibékülés lett a vége!
Nem tudom miért hiszik el azt a romantikus maszlagot, hogy el kell mondani a megcsalást, mert a végén békülés lesz és mindketten boldogan ellovagoltok a naplementében!
hát nem!
Ébresztő!
Ez nem így van!
A megcsalásnak soha nem lesz boldog vége! Épp ezért ha már megtetted akkor birkózz meg a lelkiismeret furdalással!
És ez a lelkiismeret furdalásod legyen figyelmeztetés arra, hogy többé ne tedd meg!
Mondom mindezt úgy, hogy férjezett nőt szerettem. És szeretem a mai napig! De ez egy másik történet…
"A megcsalásnak soha nem lesz boldog vége! Épp ezért ha már megtetted akkor birkózz meg a lelkiismeret furdalással!"
És tartsa hazugságban a párját:D Zseniális. Nem elég egy gerinctelen húzás, még tetőzzük egy másikkal is. Számomra a megcsalás leginkább fájó pontja nem a másik farka, hanem az ezt övező hazugságáradat.
Ha holnap mindenki elmondaná a másiknak, hogy megcsalta, akkor egy hétig senki nem menne dolgozni! Mert aztán az is megszólalna, akinek elmondtam...
Én egyetlen házaspárért tenném tűzbe a kezem a kölcsönös hűségességük okán, de senki másért!
És ezt tapasztalatból mondom!
Engem is megcsaltak és azóta én is mindenkit megcsaltam! Egyáltalán nem nagy kihívás egy nőt elcsábítani...
A mai világban nincs esélye a szexuális hűségnek, ezt jobb tudomásul venni - hogy ne érjen senkit hatalmas pofonsorozat.
A hűség egyre inkább illúzió.
Lehet lepontozni - a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!