Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem. Elmondjam neki, vagy maradjon titok és rettegjek hogy kiderül?
Ha megtudja így is úgy is vége.
Ezt nem tudja megbocsájtani
Ha nem fog kiderülni és csak egyszeri botlás volt, akkor ne mondd el.
Ha máskor is “terveznél” ilyet, akkor nincs igazán értelme folytatni.
Mondjuk az is sokat elmond, hogy a többség kétség nélkül bíztat a hazugságra, és a házastársad megalázására.
Rohadék egy társadalomban élünk.
Lehet ez a hazugság megment egy kapcsolatot, ami különben tönkre ment volna egy egyszeri botlás miatt.
Sok erkölcscsősz! Miért nem jöttök egyből a Bibliával???
Megtörtént! Oka van mindenek!
Ez az ő dolga, hogy miért csinálta!
Ha úgy érzed, hogy nem derülhet ki, akkor ne mond el.
Vagy ha kiderül de le tudod tagadni. Meggyőzően.
Feltéve ha nem akarsz belőle sportot űzni...
Foglaljuk akkor össze dióhéjban az átlag félrelépést, és találkozását a közvéleménnyel.
- Megcsaltam a férjem.
- De hát ez borzasztó! Mégis hogy tehettél ilyet?
- Mert kívül-belül undorító alak, nem bírom a kibírhatatlan személyiségét, és beleborzongok abba is, ha csak arra gondolok, hogy hozzám ér. És különben is, felnőtt, emancipált nő vagyok, jogom van a saját boldogságomat saját magamnak biztosítani.
- Akkor ezek szerint nem vagytok boldogok együtt.
- Egyáltalán nem.
- Akkor mondd el mindezt a férjednek, és hagyd ott. Vedd a kezedbe a saját életedet.
- De mi lesz akkor a házzal, a kocsival, a státuszommal?
- Majd megosztjátok a vagyont. Állj meg a saját lábadon. Egyenjogúság van, nem?
- ...
- Na ennyit a női egyenjogúságról.
Ettől persze a kérdező története eltérhet, persze. Szabad neki eltérnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!