Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti együttlenétek egy olyan férfival aki 5000 nővel szeretkezett? Menő az aki több ezer nővel szexelt?
Lányok ti együttlenétek egy olyan Casanova férfival aki több mint 5000 nővel szeretkezett vagyis olyan nagy nő csábász hogy élete során már 5000 nővel volt szexuális kapcsolata.
Ez mennyire befolyásolna titeket?
Illetve a férfiaktól is kérdezem hogy ti együttlenétek több mint 5 ezer nővel?
Hány év alatt tudnátok 5 ezer nővel szeretkezni?
Menő az akinek ha nem is 5 ezer de legalább 500 vagy 1000 lánnyal szeretkezett már?
Tulajdonképpen igen 2 naponta kellene dugni másik csajt 25 éven keresztül.
Ahhoz hogy meglegyen az 5000 nő.
Egyébként az eddig bejegyzett Guinness rekor 1000 nő között van ,Hugh Hefner a Playboy magazin milliárdos alapítója is több mint 1000 nővel szeretkezett ,de egyébként a 18 században élt Casanova nőcsábász is 100 valamennyi nőt csábított el elmondása szerint.
Tehát az 5000 nő vagy a 10 ezer nő abszolút világrekord lenne.
Nyilván nők esetében sokkal kivitelezhetőbb az hogy több ezer több tízezer férfival összefeküdjenek hiszen nekik nem kell merevedni teljesíteni csak széthúzni a lábat , illetve prostituált lenni.
De a férfiak esetében sokkal nehezebb a helyzet mivel nekik sokkal nehezebb a partner keresés illetve teljesíteni merevedni is kell , hosszú távon pedig növelő szereket potencianövelőket szedni kétnaponta az nem lenne túl egészséges.
Lapoczka, mire akarsz kilyukadni?
Még kivételesen nem hozzád fel témaként a shemale pasikat.
Már várom, hogy mikor fogod írni, hogy csak az az igazi Casanova aki egy shemale pasit is el tud csábítani.
#17 ha majd elcsábítol 5000 nőt az ágyba viszel akkor ember leszel a talpadon.
De sok pasinak max csak egy sikerül vagy kettő ,elég lúzerek akiknek csak egy kettő jön össze.
#18:
És akkor kitüntetést kapok az elnöktől vagy mi?
Hidd el, hogy másokat teljesen hidegen hagy ez a hülye rekord. Nem attól leszel ember, vagy férfi a másik szemében, hogy ezt a "rekordot" megdöntötted. Sokkal fontosabb emberi tulajdonságok is vannak ennél.
Ha téged csak ez motivál, akkor már semmi érzelem nincs benned, csak a görcsös "rekordot" megdöntése.
Nekem volt olyan pasim, aki azzal hőbörgött, hogy mennyi nője volt... Aztán az ágyban a "produkcióját" érezve megkérdeztem, hogy mikor vesztette el a szűzeségét?
Egy másik pasival szuper volt az ágyban. Amikor megkérdeztem tőle hogy hány nőd volt, egyszerűen annyit mondott: sok. És neki ezt el is hittem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!