Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anyagi támogatást ajánlanék szűz lánynak, hol lenne érdemes ezt kommunikálni?
Gondolom hallottatok/olvastatok már történeteket hogy szűz lányok eladták a szüzességüket. Volt aki azért mert úgy érezte az élet erre kényszerítette, és volt aki úgy gondolkozott hogy végre szexelhet és még pénzt is keres az első alkalommal.
Sosem voltam még szűz lánnyal, és nem célom minél többet találni, egy tökéletesen elég lenne. És olyan, aki nem kényszerből vállalja. Pl jófogáson szerintem nem járnék túl nagy sikerrel, van más oldal ami ilyen témával is foglalkozik?
Mielőtt bárki azt mondaná Google a barátom, nos, nem kérdezném ha találtam volna valamit. Akikről hallottunk külföldi/magyar lányok, ők is hirdettek valahol...
Persze biztosan lesz aki a morális/erkölcsi oldalát kezdi el feszegetni ennek a témának, egyúttal rólam véleményt alkot, persze nem pozitívat. Az ilyen jellegű válaszokra már le is szögezem a kommentem: nem ismersz, ezért csak találgatsz.
Szerintem egy épeszű ember nem egy randommal szeretné elveszíteni a szüzességét.
De mindegyis..
Írd ki facebookra, írd ki ide is, hogy van e bárki, aki hajlandó erre
a szexualitás rabja vagy, szabadulnod kellene
nyilván nem ismerlek, természetesen csak úgy véletlen jutott eszedbe az ilyen. naná
Margit néni! én ráajánlok a kérdezőre, bármennyit is mond :P
Érdekes téma ez. Már volt is róla szó. Én személy szerint nem tudnám bárkinek odaadni 20 millióért sem, de nem tudhatod kinek mennyire van pénzre szüksége. Ha van egy 18 éves lány, éppen végzett a suliban, meghaltak a szülei, nincs állása, segély lóf*szra se jó, kap egy milliót és be meri vállalni hogy ki lesz használva, análba alázva és feljelentést sem tehet mert megkapta a pénzt érte, akkor miért ne tenné meg?
Erre utaltam, hogy sajnos van aki kényszerből hoz ilyen döntést. És rá kell bíznia magát a szerencsére hogy ahogy írtad meg lesz alázva, vagy korrekt lesz az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!