Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik még soha nem élveztek el férfi által, ti még próbálkoztok vagy beletörődtök és ennyi?
30-as nő vagyok és házas. Volt már néhány kapcsolatom a házasság előtt és pár egyéjszakás kalandom is. Izgató volt a szex és nőtt tőle az önbizalmam, hogy feláll rám a férfiaknak és jó (nekik) velem a szex. De számomra ennyit nyújtott sajnos életemben a szex. Mostanában gondolkodtam azon, hogy amúgy én ezt így elengedtem.
De nem vagyok még ehhez fiatal? Hogy ennyi legyen a szexuális életben az "élvezet"? Nyilván próbáltam már többféle pózt, többféle technikát, de nem izagán éreztem azt, amit kellene, valami kellemes bizsergésen kívül, pedig volt olyan partnerem, akivel órákig kényeztettük egymást.
Bevallom, a férjemnek nem beszéltem erről, nincs idő hosszas szeretkezésekre (2 pici gyerekünk van és nincs segítség) és tudom, hogy óriási butaság részemről, de minden alkalommal megjátszom az orgazmust. Nem igazán szeretném neki bevallani, hogy nekem még soha nem volt úgy igazán jó vele (mással sem).
Amikor magamnak csinálom, akkor persze elélvezek, de partnerrel soha nem jutottam még a közelébe sem. :(
A hüvelyem majdhogynem érzéketlen szerintem, a csiklóm izgatásával szoktam elérni a csúcsra, annyi pluszt jelent, ha a hüvelyem bemenetét is izgatom és a csiklómat is egyszerre, úgy intenzívebb az orgazmus. De ha csak hüvely izgatás van, úgy még sosem sikerült elélveznem.
Van még vki ebben a helyzetben?
NEM keresek szeretőt és nem kérek ajánlatokat privátban! Köszönöm!
#5: nem a póz meg a szög a lényeg. A hangulat, izgalmi helyzet, teljes odaadás ami hiányzik.
Küldök segítséget, majd olvass privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!