Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire szánalmas, ha olyanokat álmodok, hogy álmomban sem akar velem lenni egy lány sem és még pénzzel is lehúz?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 05:56
1/2 anonim válasza:
Semennyire. Önbizalomhiányos vagy és ez kivetül az álmaidra is.
2/2 anonim válasza:
Uh csórim. Én valamelyik nap azt álmodtam, hogy exemmel dugni készülünk, de ő mondja, hogy álmodozzak csak és felébredtem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!