Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti hány szexet tartatok optimálisnak?
heti 5-10
24N hófehér bőr-sötétszőke 😅😅
Én masztizni minden nap szoktam, a barátommal még nem feküdtünk le, de én úgy érzem, hogy azt is kívánni fogom(kívánom) ugyanúgy minden nap.
L
A bőröm nagyon-nagyon fehér,a szemem kékes szürke,a hajam alapból sötétszőke, most világosabbra van festve
Láttam pár nappal ezelőtt egy kérdést ami kapcsolatba hozta a szexuális étvágyat a rasszal és ez ihlette a kérdést.
Nem nem érdekel h hülyeség, meg nincs köze hozzá, csak egyszerűen adatokat gyűjtök :)
3.vagyok: ohh azt én is láttam:D
Válaszoltam is,hogy ez hülyeség(pld én,de a közelebbi barátnőimre akikkel beszéltünk már ilyesmiről, se igaz). De csak nem érti meg a kérdező
Annyi szexet tartok optimálisnak, ami a partnerem és az én számomra is elég, és kielégítő.
Nem, kor, hajszín, bőrszín
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!