Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok optimális partnerszámnak egy fiú esetében?
1-3
Nem jönnék össze olyan fiúval akinek sok egyéjszakása volt, mert értelem szerűen olyan keresek aki hasonló hozzám, nekem meg nem férne bele ilyesmi. Nem azt mondom hogy soha ne tehetné meg de azért sok mindent elárul valakiről.
De szerintem az a fontos hogy utánam ne legyen senkivel nem az hogy előttem:) De azért irtam 3at mert ha érzelem mentesen szexelt volna sokkal az kizáró ok.! ha komoly kapcsolatban akkor az teljesen más :)
Nem a létszám számít,hanem a felelősségteljesség
Tehát használ gumit,jár szűrésekre és az esetleges betegségeket megfelelően kezelteti.A többi nem érdekel,felőlem lehet előttem akár 100 csaj is,csak mellettem ne tartson senkit.Meg igazából közöm se nagyon van ahhoz,hogy ő hogy élte előttem az életét,ha akarja elmondja,ha akarj nem,nem ezen fog múlni,hogy működik e a kapcsolat vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!