Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondoltok optimális partnerszámnak egy fiú esetében?

Figyelt kérdés
(Tudom h egyénileg eltér a vélemény ,meg lehet nincs konkrét szóval tól-ig is sokat segít.)Csak félek h az h elég sok lánnyal voltam taszító lehet egy komoly kapcsolatnál.

2016. máj. 23. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Oké, értem, félsz ettől. Tegyük fel, itt a többségi vélemény 10 lesz, te pedig voltál 20 lánnyal — akkor mit csinálsz majd? Kútba ugrasz, esetleg elmész Tibetbe szerzetesnek?
2016. máj. 23. 22:53
 2/9 October15 ***** válasza:
Miért kellene ezt tudnia a bnőnek? Én első bnőnél jöttem rá arra az aranyszabályra, hogy ilyesmire nem kérdezünk rá még véletlenül sem. Ezen alapelvből következik, hogy ilyen kérdésre még véletlenül sem válaszolok.
2016. máj. 23. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Az az optimális ha én vagyok neki a legutolsó a listán. És én is maradok.
2016. máj. 23. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:

1-3

Nem jönnék össze olyan fiúval akinek sok egyéjszakása volt, mert értelem szerűen olyan keresek aki hasonló hozzám, nekem meg nem férne bele ilyesmi. Nem azt mondom hogy soha ne tehetné meg de azért sok mindent elárul valakiről.

De szerintem az a fontos hogy utánam ne legyen senkivel nem az hogy előttem:) De azért irtam 3at mert ha érzelem mentesen szexelt volna sokkal az kizáró ok.! ha komoly kapcsolatban akkor az teljesen más :)

2016. máj. 23. 23:24
 5/9 October15 ***** válasza:
4.: Nem az egy éjszakásokról van szó. Hanem arról, hogy összesen. Mi van ha volt x barátnője [x>=3]és 0 egy éjszakása?
2016. máj. 23. 23:39
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 azaz igazság h még nem igazán volt komoly kapcsolatom...(:. Amugy köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2016. máj. 23. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem a létszám számít,hanem a felelősségteljesség

Tehát használ gumit,jár szűrésekre és az esetleges betegségeket megfelelően kezelteti.A többi nem érdekel,felőlem lehet előttem akár 100 csaj is,csak mellettem ne tartson senkit.Meg igazából közöm se nagyon van ahhoz,hogy ő hogy élte előttem az életét,ha akarja elmondja,ha akarj nem,nem ezen fog múlni,hogy működik e a kapcsolat vagy sem.

2016. máj. 24. 00:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. 21/L
2016. máj. 24. 00:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is így gondolom h az a fontos a kapcsolat során legyen hűséges és nem az h mi volt előtte... ezért nem vagyok előítéletes senkivel szemeben, de jó látni h mások is hasonlóan gondolják. Am soha nem csináltam még óvszer nélkül meg makk egészséges vagyok és szoktam vért adni is meg ilyesmi :)
2016. máj. 24. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!