Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem nyalt és nem érdekelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nyalt és nem érdekelte hogy nem élvezek el vele?

Figyelt kérdés
Első barátom nagyon ritkán nyalt ki, és az sem érdekelte hogy nem élveztem el soha. Szeretett ezek alapján egyáltalán?
2020. dec. 29. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem szeretett.
2020. dec. 29. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Nekem is ez volt. A kapcsolat halála előtt nem sokkal közölte hogy azért nem nyal ki mert nem szereti az ízét és nem tetszik az illata. Pedig semmi bajom és igényes vagyok.

🤦🤦🤦

Szóval bármi lehet. Az is benne lehet hogy esetleg már nem volt biztos az érzéseiben. Vagy amit fentebb írtam. Vagy valami tök más.

18/L

2020. dec. 29. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Ezek nem férfiak.A férfi célja hogy a a Nő eljusson a csúcsra!A többi csak körítés😉
2020. dec. 29. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Ebből nem tudhatod, hogy szeretett-e. Könnyen meglehet, hogy ő ezt gondolta normálisnak.
2020. dec. 29. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Ismered a régi szakállas viccet amikor a nő kérdezi a pasit szex közben mit szeretsz drágám? Hát azt amit mindjárt kiveszek belőled.

A nagyobb sansz arra van, hogy nem szeretett csak "ürítésre" használt, vagy ha szeretett is akkor erős averziói és tévképzetei voltak a szexről. S már bocs, de miért nem szóltál neki hogy te mit szeretnél mi a jó neked??? Ha valakit a párodnak gondolsz és úgymond a főbizalmasod az élet sok területén akkor a szexualitásban is legyen az! Nyíltan és őszintén beszélgetve a szexről.

2020. dec. 29. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak D*gni szeretett
2020. dec. 29. 23:34
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Csak magával foglalkozott.. sok fiu baratom van es nekik sokszor van egyejszakas vagy tobb ejszakas csajsziuk.. azt mondjak, hogy őket nem erdekli az, hogy a csaj elelvezzen csak nekik legyen jo. Persze ok a csajokat ki sem nyaljak de viszont oket lekapjak. De egyebkent ezt sem ertem. Ha kapcsolatban elsz a fiu hogy varhatja el azt hogy leszopd ö pedig nem nyal ki?.. Én mondjuk csak furdes utan vallalom be es csak furdes utan engedem hogy kinyaljon. En annyira nem szeretek szopni de mivel szeretem megteszem , nem nagy dolog. Ő pedig meg is szokta jegyezni nekem, hogy nagyon jó izem van és hogy nagyon szeret kinyalni. Ja es hogy az elozo csajsziknak utalta csinalni mert nem volt finom nekik. Hogy ez igaz e .. nem erdekel xddd 19/l
2020. dec. 30. 00:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Szóvá tettem neki, azt mondta hogy hiszen ő csomót csinálja, (2 havonta). És hogy az én hibám hogy nem tudok elmenni.
2020. dec. 30. 08:11
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól értem, múlt időben beszélsz róla. Ha így van, Ő már nincs. Bölcs döntés.
2020. dec. 30. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:

a szex a kölcsönös örömszerzésről szól mond el neki, mert ő neki csak annyi jött le hogy meg dug azt annyi! Ha nem érti meg ez a kisfiú és mindig te vagy a hibás akkor rakd ki mert változni nem fog egy jó kis lelki trauma majd el gondolkoztatja hogy ki a hibás, és miről szól a szex!

F

2020. dec. 30. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!