Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nyalt és nem érdekelte hogy nem élvezek el vele?
Nekem is ez volt. A kapcsolat halála előtt nem sokkal közölte hogy azért nem nyal ki mert nem szereti az ízét és nem tetszik az illata. Pedig semmi bajom és igényes vagyok.
🤦🤦🤦
Szóval bármi lehet. Az is benne lehet hogy esetleg már nem volt biztos az érzéseiben. Vagy amit fentebb írtam. Vagy valami tök más.
18/L
Ismered a régi szakállas viccet amikor a nő kérdezi a pasit szex közben mit szeretsz drágám? Hát azt amit mindjárt kiveszek belőled.
A nagyobb sansz arra van, hogy nem szeretett csak "ürítésre" használt, vagy ha szeretett is akkor erős averziói és tévképzetei voltak a szexről. S már bocs, de miért nem szóltál neki hogy te mit szeretnél mi a jó neked??? Ha valakit a párodnak gondolsz és úgymond a főbizalmasod az élet sok területén akkor a szexualitásban is legyen az! Nyíltan és őszintén beszélgetve a szexről.
a szex a kölcsönös örömszerzésről szól mond el neki, mert ő neki csak annyi jött le hogy meg dug azt annyi! Ha nem érti meg ez a kisfiú és mindig te vagy a hibás akkor rakd ki mert változni nem fog egy jó kis lelki trauma majd el gondolkoztatja hogy ki a hibás, és miről szól a szex!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!