Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekelte a kielégülésem?
Figyelt kérdés
Ha a feleség évek óta nem elégít ki ahogy nekem jó, mert mikor élvezni kezdek, abbahagyja az izgatást, igy csak félig elégülök ki.
Ezt hiába mondom neki, nem akar változtatni.
Sperma undoritja
Úgy veszem észre, hogy úgy áll hozzá, hogy jó lesz ez nekem, ki le nem sz...rja
#szex #kelégületlenség
2020. okt. 12. 04:26
2/10 anonymousreview60 válasza:
Miért vetted feleségül? Könyörgöm. A nászéjszakáig nem volt szex? Akkor ezt elb@sztad.
Ha csak évek óta nem, akkor vele ott valami történt. Fél a teherbeeséstől pl. Valószínű. Kérdezted már? Miért nem? Ha nem, akkor te sem figyelsz rá. Mi a francért cártál éveket? 😱😦
A nőnek komoly baja van. Egyébként meg párterápia kell nektek először, és ha ott mondják neki, talán elhiszi, hogy szexuálpszichológushoz/pszichoterápiára kell mennie.
3/10 anonim válasza:
Bizony van aki undorodik a spermát.
4/10 anonim válasza:
Ha évek óta nem elégít ki, akkor mi a francért vetted el feleségül? 🤔
5/10 anonim válasza:
Szopásról beszélsz? Hát bizony, azzal ellentétben, amit a Gyakoris válaszokból leszűrhetnél, sokkal több az a nő, aki nem engedi, hogy a szájában menj el, mint aki igen. Ha neked ez ekkora baj, akkor fontold meg a változtatást. Persze megeshet, hogy más dolgokban rosszabbul jársz...
6/10 anonim válasza:
Hát igen, kb ez a valóság a legtöbb nőnél.
7/10 anonim válasza:
Hát van még olyan nő rajtam kívül, aki nem engedi szájba. Nem undorít a sperma kedveském, ha oda megy, ahova való. Sajna nem minden nő hagyja, hogy WC csészének használják a száját.
9/10 anonim válasza:
Szerintem itt nem csak a sperma a gond.Az én párom se szereti.Attól még nem hagy félig kielégülve.Jelzem hogy elmegyek,és kezével csinálja. Nyílván jobb lenne ha úgy "végezne ki"de nem kényszeríteni,ha nem szereti.
10/10 anonim válasza:
A korotok ismerete nélkül nehéz korrekt választ adni. Lehet simán menopauza is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!