Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan küzditek le a fizikai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzditek le a fizikai kielégületlenség-érzetet egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem régóta vagyunk együtt a barátommal, mindketten a huszas éveinkben járunk. Az ő libidója eltér az enyémtől és nem igényli annyira a behatolásos közösülést, mint én.

Akik hasonló cipőben járnak, mert: nem történt szex, mert nincs elég szex, mert nem jó a szex, de közben vágynak rá hogyan küzdik le ezt az érzést?

Nem akarom elveszíteni a barátomat, mert a szexualitást kivéve harmonikus, szinte tökéletesnek mondható a kapcsolatunk, így a megcsalás sem jöhet szóba. Már gondolkodtam vibrátoron is, de attól tartok, hogy elvenné a kedvem a barátommal való együttléttől.

Megbántani sem akarom, mert a szexxel kapcsolatban sok félelme van, viszont az én türelmem is néha meginog.

Tapasztalatok, vélemények?

L24

2020. szept. 23. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Párcserével... mármint hogy elengeditek egymás kezét, ha nem passzoltok össze szexuálisan. Mond el neki mire vágysz, beszéljetek róla, de ha nem érdekli, nem tud felnőni a feladathoz akkor annak amúgy is szakítás lesz előbb-utóbb a vége, mert a kielégületlenség alá fogja ásni a kapcsolatotokat.
2020. szept. 23. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Ő tud erről a problémáról?

Tapasztalat...igen van.

40 fölött ment rá a házasságom.

Véleményem...ha tudom hogy válás a vége a passzivitásának,akkor a probléma első jelei után megbeszélni, max egy fél évet várni kellett volna és ha nincs változás, akkor tovább lépni.

Ha egészségügyi okai lettek volna, akkor megértem és ha nehezen is,de beletörődök.

Nem ez volt..

Nagyon bánom, hogy nem léptem hamarabb...

És hidd el azon felül hogy a szexualitás hiánya és a témán való töprengés iszonyú frusztrációt okozott bennem, sokkal jobban bántott az,ahogyan semmibe vett azzal a hozzáállással, hogy úgy csinált mintha nem látná a problémát. Úgy éreztem a végén magam ,hogy sem mint nő, sem mint ember nem értem annyit neki, hogy legalább néhány elfogadható próbálkozás vagy egy nyomorult magyarázat lenne.

2020. szept. 23. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
o/ ugyan ebben a cipoben csak en vagyok a fiu, baratnommel 4,5 eve vagyunk egyutt nem szimplan nem igenyli a szexet tehat a kapcsolatnk soran megtudnam ket kezemen szamolni hanyszor kezdemenyezett o, utobbi idoben kedve sincs mar, beszeltunk most rola probalunk rajta javitani de nem hinnem hogy lenne nagy valtozas.. 23f
2020. szept. 23. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

1-es te aztán jól megmondtad. Fordítva is igaz, ha a kérdező nem érti meg, hogy a másiknak teher a több aktus.

Egyben valóban igazad volt, hogy hosszú távon nem fogtok jól együtt működni kérdező. Amúgy próbálj ki egy két vibrátort hátha pótolja az érzést.

2020. szept. 23. 16:11
 5/5 rika31 ***** válasza:

sajnos előbb utóbb a kapcsolat látja a kárát

finoman említsd meg neki a vibri dolgot, de ne szex közben

mond hogy nagyon jó vele, de hajt a kíváncsiság, tehát hogy ne érezze kevés

2020. szept. 25. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!