Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszíteném, de kivel?
Sziasztok!
Leszeretném szögezni, hogy nem vagyok rin gyó, se semmi ilyesmi. Egyszerűen csak ember, aki kíván. Kb 2 éve tapasztaltam a petting jóságát, azóta is csak ilyesmi kalandom volt. Nem is akartam többet, nem éreztem hogy készen állnék. Illetve megfogadtam magamnak, hogy házasságig nem is várok vele, de 18. Életévemet szeretném betölteni szüzen. Sikerült és büszke vagyok.
Viszont most màr nagyon is benne lennék valami kalandba. Komoly kapcsolatom nincs, és egyenlőre nem is úgy néz ki, hogy lenne. Viszont félek kicsit mások véleményétől, mert tènyleg nem r*banckodni akarok. (PETTINGEM IS CSAK OLYANNAL VOLT AKIT KEDVELTEM, SZERETTEM) Ja szarnom kellene a véleményekre, de mégis bennem van...
Szóval komoly kapcsolat nélkül az első hogy lehetséges illetve milyen a tapasztalat e téren?
en 17 vagyok es szuz, 15 evesen pettingeltem az elso parommal viszont a szexig nem jutottunk mert arra nem alltam keszen.
azota nincs senkim, viszont mar en is el szeretnem vesziteni a szuzessegem, es ugy erzem, jobb lenne ugy, hisz konnyebben kozeledhetnek a ferfiak fele, stb.
nem tartom gaznak, csak nyilvan jo lenne, de mikor elkap a laz, akkor maszti es kesz. varok en is az “igazira” , mert ha valami egyejszakasban vesztem el es ne adj isten rosszul sulne el, vagy nem figyelne ram a partner, az kihatassal lenne az eletem hatralevo szexualis reszere, lehet, hogy aszex lennek emiatt vagy csak felnek a szextol, ki tudja? tudom milyen borzaszto varni, de bizok benne, hogy hamarosan en is tullehetek rajta.
es ne feledd, hogy majd meg fog becsulni az a ferfi, akivel a jovoben leszel, hisz nem ment at rajtad a fel varos 14 eves korodban.
Szerintem itt ne várj sok értelmes kommentet.
En is idén multam 18 szűz vagyok es enis nagyon szívesen szexelnék de ugy vagyok, hogy majd egy komoly kapcsolatban szeretném elveszíteni.
De ez én ❤️
(egyértelműen fiú vagyok)
Nagyon nehéz ilyenre partnert találni, ha a csavo megtudja, h szuz vagy, taknya nyala egybefolyik, mert mindenaron meg akar majd fektetni, leigergetina csillagokat az egrol h milyen jo lesz, aztan sehol semmi :D
Voltam mar ilyen lannyal sima baratsag extrakkal kapcsolatban , de elotte sokat beszelgettunk, es rendesen megismertuk egymast.. ha gondolod irj ram privatban, es meselek, en nem irok rad :)
28/F
Köszönöm a válaszokat! Kedves 18. miért is volnék bolond? :) nagyon érdekelne az előítélőképességed rejtelmei... amúgy nem.
Nézz tükörbe mielőtt mások fölött ítélkezel bármi miatt is. Köszönjük, hogy ránkszántad az időt, hogy leírd a baromságodat. Nem beszélve arról, hogy fingod sincs az életemről vagy rólam, ne döntsd el hogy bolond volnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!